Rezist la refuz. Cum să-ți depășești teama de respingere și să devii invincibil - Jia Jiang | Editura Amaltea, 2019

Rezist la refuz. Cum să-ți depășești teama de respingere și să devii invincibil - Jia Jiang | Editura Amaltea, 2019

În condițiile în care acceptarea din partea semenilor este una dintre cele mai importante nevoi ale ființei umane, este de la sine înțeles de ce ne afectează atât de tare un refuz sau o respingere. În ciuda succesului pe care l-a obținut din postura de angajat într-o corporație, Jia Jiang, un chinez care s-a mutat în America visând să devină următorul Bill Gates, își vede spulberat primul său demers antreprenorial, fiind respins fără drept de apel. Încercând să își revină de pe urma depresiei care îl copleșise, demarează un experiment de 100 de zile, în care se pune în mod deliberat în situații în care exista o probabilitate foarte mare să fie refuzat, tocmai pentru a reuși să gestioneze neplăcerile aferente.

Învățăm de aici că până și cele mai nebunești dorințe pot fi îndeplinite dacă ceri acele lucruri într-un mod potrivit, vedem cum să ne alegem publicul țintă corect și deprindem totodată metode de dezvoltare a stimei de sine, astfel încât să ne depășim teama de respingere și să trăim mai curajos.

O poveste inspirațională despre învingerea fricii de respingere, care ne arată cum putem transforma un răspuns negativ într-unul pozitiv și cum să fim acceptați pe plan profesional, astfel încât inițiativele noastre să fie adevărate succese!

„Rejection Proof is a book about how I conquered the fear of rejection and became invincible. No, I am not superman. However, I have gained the courage to ask anything from anyone, no matter how big or crazy the request.”
Jia Jiang

 

JIA JIANG este fondatorul unui blog foarte popular și al seriei video 100 de zile de respingeri. Povestea sa a fost redată într-o mulțime de publicații, printre care și Bloomberg Businessweek, Yahoo News, Huffington Post, Forbes, Inc.com, MTV, Gawker, Daily Mail, Fox News și CBS’s The Jeff Probst Show. Originar din Beijing, China, Jiang a ajuns în Statele Unite pe când era doar un adolescent, ca să își urmeze visul de a deveni antreprenor. Jiang a absolvit un master în administrarea afacerilor la Universitatea Duke și are o diplomă în IT la Universitatea Brigham Young.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Amaltea.

 

Info:

Titlul original: Rejection Proof: How I Beat Fear and Became Invincible Through 100 Days of Rejection
Ediția 2019 paperback
Dimensiuni: 14 x 21 cm
188 pagini
ISBN: 978-973-162-199-9

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related