Dezvoltă-ți abilitățile alături de Akademics

Dezvoltă-ți abilitățile alături de Akademics

Cea de-a XVII-a ediție a proiectului Akademics, organizată de ASER, este pe cale să înceapă, iar temele abordate în acest an te vor ajuta să acumulezi informații noi pentru a-ți dezvolta soft skill-urile și competențele esențiale în carieră!

Participă la Akademics în perioada 21 martie - 2 aprilie și află de la profesioniști cum să te faci remarcat în mediul de business prin intermediul soft skill-urilor. Contextele de dezvoltare personală și profesională te vor motiva să devii cea mai bună versiune a ta!

Proiectul este structurat astfel încât să faciliteze accesul la informații utile, de interes, pe care apoi să te ajute să le aplici în carieră. Speakerii și trainerii precum Radu Atanasiu, Romeo Crețu și Andrei Dunuță vor aborda diverse teme de actualitate: gândirea analitică, gândirea critică, gândirea strategică, business emotional intelligence, leadership, people management și importanța soft skill-urilor în mediul de business.

În prima etapă a proiectului, cea de inducție, vei parcurge, cu ajutorul unui facilitator, un prim pas esențial spre evoluția personală și vei descoperi oportunități interesante de învățare. Această etapă te va ajuta să te autoanalizezi și să îți stabilești o serie de obiective pe care să le atingi și care să te motiveze să îți depășești limitele autoimpuse.

Cea de-a doua etapă, cea rațională, se axează pe dobândirea de cunoștințe practice care te vor ajuta să progresezi pe plan profesional. Workshop-urile, discuțiile cu partenerii noștri și task-urile pregătite sunt interactive, practice și ușor de înțeles, iar trainerii și speakerii îți vor oferi know-how-ul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele.

Cea de-a treia și ultima etapă a proiectului este cea emoțională, care vizează dezvoltarea aptitudinilor precum inteligența emoțională în mediul de business, leadership-ul și people management. De asemenea, vei participa la Biblioteca Vie, unde vei avea ocazia să interacționezi direct cu speakerii, să le adresezi întrebări și să înveți din experiența lor în domeniul business.

Ce mai aștepți? Înscrie-te în proiect până pe data de 18 martie și bucură-te de o oportunitate inedită de dezvoltare. 

Asociația Studenților Economiști din România este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related