Desprecopii.com își extinde portofoliul cu un nou nume important din industria media de parenting și devine reprezentantul oficial al site-ului Suntmamica.ro

Desprecopii.com își extinde portofoliul cu un nou nume important din industria media de parenting și devine reprezentantul oficial al site-ului Suntmamica.ro

Desprecopii.com și Suntmamica.ro – Un parteneriat strategic pentru furnizarea unui conținut cât mai calitativ pentru părinți.

Despre Copii, compania media nișată pe segmentul de parenting și prezentă pe piață de 22 de ani, anunță extinderea portofoliului cu un nou nume reprezentativ din industrie - site-ul Suntmamica.ro – la aproximativ un an și jumătate după internalizarea vânzărilor și oficializarea parteneriatului strategic cu site-ul Clubulbebelusilor.ro.

Site-ul SuntMamica.ro va fi reprezentat oficial de rețeaua Desprecopii.com începând cu luna martie 2022, atât în cadrul SATI (BRAT), cât și în relația cu agențiile de media, PR sau publicitate și clienții direcți. Prin acest nou parteneriat, Desprecopii.com, alături de Clubulbebelusilor.ro și Suntmamica.ro continuă să își consolideze poziția dominantă pe piață în segmentul sarcină și bebeluși (0-2 ani).

Desprecopii.com, ClubulBebelusilor.ro și SuntMamica.ro, unite de aceeași promisiune pentru comunitățile de părinți: Conținut curat și calitativ

Desprecopii.com, Clubulbebelusilor.ro și Suntmamica.ro împărtășesc aceeași filosofie și anume responsabilitatea de a oferi publicului un conținut cât mai util, cât mai relevant și cât mai calitativ. Misiunea pe termen lung a celor trei publicații este de a rămâne cele mai credibile surse din care părinții își pot lua informațiile ori de câte ori au nevoie de un sfat de specialitate, de o recomandare din partea altor părinți sau de inspirație pentru produse sau servcii care le pot îmbunătăți viața.

"De-a lungul timpului, am fost contactați de mai multe publicații de parenting în vederea unor posibile parteneriate, însă multe dintre acestea nu corespund standardelor de calitate Desprecopii.com, astfel că negocierile nu au înaintat. Principalul criteriu de selecție in acest caz a fost faptul că Suntmamica.ro este una dintre puținele publicații de parenting din afara grupului media Desprecopii.com – ClubulBebelusilor.ro care se remarcă printr-un conținut curat și care nu recurge la strategii tip clickbait.", completează Florin Popescu, General Manager Desprecopii.com.

Prioritatea principală a celor trei publicații rămâne aceea de a completa și actualiza permanent conținutul de pe site-uri, în conformitate cu noutățile din domeniile de interes pentru părinți – sănătate, educație, alimentație, sport, lifestyle, divertisment. În plus, grupul media continuă să se alinieze tendințelor actuale și nevoilor generațiilor tinere de părinți, astfel că se axează și pe lansarea proiectelor speciale tip video sau podcast care să vină în completarea proiectelor editoriale clasice.

Prin intermediul celor trei site-uri, rețelelor de socializare (Facebook, Instagram, TikTok), canalelor de YouTube, aplicațiilor de mobil (Odiseea Sarcinii, Eu Mămica și Diversificarea Alimentației Bebelușului), Comunității și Forumului Desprecopii.com, cele trei publicații ating lunar peste 4 milioane de părinți și peste 70% din familiile care așteaptă un copil.

Aceste cifre arată că grupul media Despre Copii se situează în topul preferințelor părinților și, de asemenea, în topul preferințelor clienților atunci când vine vorba despre lansarea unor proiecte digitale inovatoare alături de un partener de încredere din industria media.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related