Cel mai frumos link de Craciun

Mai erau cateva zile pana sa intru in concediu, dupa un an in care m-am gandit cum sa-mi fac viata mai frumoasa. Veneau cateva zile de liniste, poate si zapada, pe care alesesem sa le petrec acasa, cu prietenii sau cu familia. Eram deja plictisit de toate linkurile de 30 de secunde pe care le primeam inca de la prima ora pe mail. Uneori prea multa informatie, prea diversa si in cantitati neglijabile, poate deveni periculoasa. Nici nu mai stiu cand am vazut ultima oara un film in liniste, fara ca o fereastra portocalie de messenger sa mi se "zbata in bara". Asa m-am gandit ca poate ar trebui sa fiu ceva mai romantic in relatia dintre mine si toata lumea asta care vrea sa ma distreze.

Nu mi-a fost usor. Am luat-o lent, am cumparat o veioza pentru acasa, ca sa am o lumina calda, am redecorat putin rafturile de plicuri cu cd-uri scrise cu markerul, am tras monitorul mai aproape, totusi nu mai am ochii de la 14 ani. Dupa care am dat play. Film dupa film, comedie dupa politist, horror dupa SF. Numai ca ma urmarea intruna senzatia ca pierd ceva. Sunetul nu era cel mai bun, iar imaginea...departe de claritatea de care aud vorbindu-se prin reclame. Am stat putin pe ganduri... romantic, romantic, aveam nevoie de mai mult romantism, macar acum de Craciun.

N-o sa stau acum sa descriu toate etapele pe care le-am parcurs pana am reusit sa rezolv problema. Am sa va spun doar cum l-am cunoscut pe Mos LG si cum arata el. Era intr-una din zilele nebune de Craciun, in care cumparaturile par sa devina mai sfinte decat sarbatorile. In goana prin magazine pline de rosu si alb, de craciuni si craciunite, mi-a atras atentia un negru. Un televizor negru LG 37LF75. "Glossy black frame", ar suna descrierea lui intr-o reclama sofisticata. Asadar, avea rama neagra si lucioasa. Designul subtil era completat de un suport in forma de inel. Buuun. "O fi mergand la fel de bine pe cat arata?", mi-am zis in gand. Asa ca am intrat sa-l incerc. Imaginea m-a convins din prima, (poate si din cauza rezolutiei 1920X1080p, a motorului XD si procesarii Full HD sau a functiei TruV).

Am inceput sa ma gandesc imediat la piesele de mobilier pe care mi le cumparasem recent si mi-am dat seama ca bijuteria asta ar sta numai bine langa ele. Sa nu mai zic ca merge de minune cu sistemul audio Champagne. Numele lasa sa se inteleaga ca boxele au forma de pahare de sampanie. Ajuns acasa, am luat-o de la zero. Comedie romantica dupa politist, S.F. dupa horror, animatie dupa sitcom-uri. Acum folosesc linkurile de la colegi doar ca sa vad ce DVD imi cumpar cand ajung data viitoare intr-un magazin.

Eu zic ca m-am scos. Anul asta daca ma intreaba cineva ce am primit de Craciun, o sa fie usor de raspuns: niste pahare de sampanie si un televizor. Celor care o sa vrea detalii, le dau cu cea mai mare placere. Sau poate acum e randul meu sa le dau un link: http://ro.lge.com/HDTV/lglivingroom.html

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related