Bodybuilding in vazul lumii!


Va povesteam de proiectul World Class Fitness Boot Camp care s-a lansat la jumatatea lui noiembrie in Bucuresti Mall, propunandu-si obiectivul ambitios de a schimba stilul de viata al unui tanar, prin antrenamente regulate si o dieta echilibrata, sub atenta observare a specialistilor in domeniu. V-am anuntat atunci la ce probe de foc urma sa fie supus Andrei, cel care a acceptat provocarea. Intre timp, am aflat cum se descurca si se pare ca, desi la inceput a avut ceva probleme de acomodare cu noul ritm de viata, acum este perfect adaptat si gata sa continue antrenamentele.

Fara indoiala ca anii de inactivitate fizica si-au pus amprenata asupra organismului sau: "din punct de vedere al dozarii efortului , are nevoie de pauze mai mari", a precizat Andreea Pavel, una dintre antrenoarele lui Andrei. Dar rezultatele nu au intarziat sa apara: "Progresele pe care le-am obtinut dupa 2 saptamani au fost surprinzatoare pentru mine si sunt foarte multumit. Am slabit 5 kg si am scazut 14 cm in talie muschii au inceput deja sa prinda un usor contur iar intensitatea cardiaca a scazut la efort cu mult fata de primele antrenamente.", a declarat chiar Andrei, protagonistul experimentului World Class.



Dincolo de faptul ca face exercitii fizice dupa un program strict, Andrei este supus si unui regim alimentar special. Dieta aleasa pentru el este o dieta low-carb, bazata pe proteine de calitate (carne de vita, peste), grasimi sanatoase si legume cat mai diverse. Dar cel mai important este faptul ca "invata sa manance corect, scopul fiind ca dupa terminarea programului sa poata face alegerile potrivite pe cont propriu, fara a fi nevoie de nutritionist, cantar sau calculator", dupa cum a declarat Cristian Margarit, consultant in nutritie si fitness.

Astfel, efortul sustinut depus de protagonist si echipa care il ghideaza la fiecare pas merita si pentru faptul ca promoveaza o noua atitudine fata de sport si o dieta sanatoasa, un model pentru noi toti. A punctat aceasta idee Alex Marcu, master trainer/instructor la World Class Marriott: "s-a transformat dintr-o persoana sedentara, fara nici un trecut sportiv, intr-o persoana activa, plina de vointa, determinare si dorinta de autodepasire. Daca la inceput era reticent cu privire la capacitatea lui de adaptare la programul impus de noi, am observat de la o zi la alta cum se schimba, si cum isi doreste sa se autodepaseasca, chiar daca din punct de vedere fizic se resimte."



Si implicatiile lucurilor care se intampla de trei saptamani in Bucuresti Mall nu se opresc aici. Ideea acestui experiment a fost sa demonstreze ca "se poate!" si tocmai de aceea, totul se desfasoara in vazul lumii, pe sistemul Big Brother. Dar pe Andrei nu pare sa-l deranjeze asta: "Sunt o persoana sociabila si nonconformista. Pentru mine faptul ca sunt privit in permanenta nu a reprezentat un obstacol. Pot spune ca am reusit si sa dorm o ora la pranz de cateva ori pana acum (dupa antrenamente foarte solicitante). Intins in pat cu fata in jos am auzit cativa privitori care se intrebau daca sunt manechin si pentru a le demonstra contrariul am miscat din picior. S-au speriat si au inceput sa rada", a povestit el.

Andrei e la jumatatea programului, e "in grafic" cu evolutia, dar inca mai are destula treaba. Sa ne amintim ca obiectivul era ca, pana la finalul experimentului, sa slabeasca 12 kilograme. Sa vedem daca va reusi!

Despre World Class
World Class este un furnizor de inalta calitate de servicii de wellness. Compania a fost infiintata de fostul campion mondial de culturism Ulf Bengtsson la Stockholm, Suedia, in anul 1983. Primele cluburi World Class Fitness au jucat un rol important in modernizarea industriei autohtone de gen. In urmatoarele decenii, World Class s-a dezvoltat la nivel international, sub forma unei retele de cluburi de fitness de cinci stele, cu sedii in peste 10 tari din Europa si Orientul Mijlociu.

World Class ofera toate serviciile de fitness atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Membrilor si oaspetilor li se garanteaza servicii la cele mai inalte standarde, intr-un mediu sigur si prietenos. Staff-ul international al companiei este alcatuit din cei mai talentati instructori de aerobic si fitness.

Compania isi propune sa puna la dispozitia clientilor sai facilitati si programe de cinci stele atat in salile de aerobic si de forta, cat si in SPA. World Class pune astfel la dispozitia membrilor sai un sistem complet de imbunatatire a sanatatii, a stariii generale de bine si a performantelor profesionale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related