Idei verzi pe ultima suta de metri

Idei verzi pe ultima suta de metri

Daca bobocii se numara toamna, ideile bune sunt in centrul atentiei putin mai incolo - mai exact, pe 30 noiembrie, data limita de inscriere a lucrarilor pentru concursul Eco Wi-fi Zone Design. In ciuda coincidentei de data, lucrarile nu vor ajunge la Sfantul Andrei, ci la juriul ales de Eco-Rom Ambalaje si compus din cinci arhitecti: Adrian Ciocazanu, Mario Kuibus, Adrian Spirescu, Dorin Stefan, Robert Zotescu.

In cazul in care nu mai tii minte ce era de facut pentru concurs, iti reamintim noi. Eco-Rom Ambalaje te provoaca sa proiectezi o zona high-tech de relaxare, construita din materiale reciclate. Printre elementele neaparat necesare zonei Eco Wi-fi se numara posibilitatea de a-ti incarca telefonul, laptopul sau tableta prin intermediul instalatiilor cu celule fotovoltaice si posibilitatea de a accesa gratuit Internetul. Iar ca Zona Eco sa se pastreze eco, proiectele propuse trebuie sa prevada spatii special amenajate pentru separarea deseurilor si panouri cu mesaje despre protectia mediului.

 

Cat iti cauti o foaie si un creion pe care schitezi, afla ca trebuie sa ai intre 18 si 35 de ani ca sa poti participa, sa fii student, proaspat absolvent sau sa lucrezi deja in arhitectura sau design. Suprafata zonei Eco gandita de tine trebuie sa aiba maximum 150 mp, iar fondurile necesare realizarii ei trebuie sa se incadreze in 55.000 de lei. Restul detaliilor despre cine poate participa si ce trebuie sa faci le gasesti aici. Ca un sfat prietenesc: pentru ca mai ai putin timp la dispozitie si nu prea-ti permiti sa gresesti, ar fi bine sa citesti inainte sa te apuci.

Am lasat la sfarsit ce e mai bun: premiile. Cel mai bun proiect va fi rasplatit cu 1.500 de euro si va avea sansa de a deveni realitate, in timp ce locurile II si III castiga 700, respectiv 300 de euro. Castigatorul va fi anuntat pe 10 decembrie.

Asa ca nu uita: iti mai poti inscrie lucrarea in concursul Eco Wi-fi Zone Design pana pe 30 noiembrie. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related