WoPA semneaza identitatea ECOLLECT, serviciu al Eco-Rom Ambalaje

WoPA semneaza identitatea ECOLLECT, serviciu al Eco-Rom Ambalaje

Agentia WoPA (Weapons of Public Attraction) semneaza identitatea proiectului ECOLLECT, care include partea de naming si dezvoltarea platformei online, si continua sa gestioneze comunicarea pentru acest program. ECOLLECT este un serviciu de colectare separata a deseurilor de la birou initiat de Eco-Rom Ambalaje impreuna cu Antalis Romania, arata un comunicat din partea agentiei.

WoPA a lucrat alaturi de initiatorii programului inca de la momentul conceptualizarii ECOLLECT de catre echipa Eco-Rom Ambalaje: de la naming si identitatea vizuala, dezvoltarea platformei online pana la identitatea vizuala a componentelor logistice si a materialelor de comunicare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti, suntem locali, suntem maturi si suntem siguri pe noi cand vine vorba de orice fel de strategie de comunicare, atl, digital sau btl. Am fost si suntem apreciati in egala masura atat de clienti... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related