Din pădure direct la tine acasă

Din pădure direct la tine acasă

Într-o serie de interviuri în care vorbim cu terapeuți, nutriționiști & consultanti în ceea ce înseamnă echilibru, mulți ne povestesc despre cât de importantă e relația minte-corp. Despre cum, printre deadline-uri și problemele care așteaptă să fie rezolvate, e important să ne luăm mici momente de reconectare cu el. Și aici intervine natura: să te plimbi, să observi sunetele și senzațiile pe care le trezesc ele în corp, toate sunt moduri prin care să îți reamintești ce contează cu adevărat.

Știu, știu... nu e ca și cum poți lua oricând vrei mașina ca să te refulezi în pădurile de la marginea orașului. S-au gândit la asta și oamenii din spatele Societății Ornitologice Române care, având sprijinul Lidl România, au creat o platformă prin care să te conectezi cu natura chiar de la tine de acasă. Proiectul a adunat cele mai comune păsări din păduri ca să le facă trilul cunoscut. Dai click pe una dintre păsări, afli cum îi spune și aici începe magia: închizi ochii și asculți. Dacă îți dai silința suficient de tare, poți chiar să uiți că nu ești într-o pădure cu adevărat, ci în fața laptopului. Asta nu înlocuiește experiența reală, dar e o metodă tare drăguță de relaxare, unde mai pui că vom ști să identificăm mare parte din păsările pe care le vom întâlni la următorul hicking.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related