THE PRACTICE - un nou jucator in industria relatiilor publice

Ioana si Stefan Iordache impreuna cu Gabriela Lungu infiinteaza o companie de PR. Compania va fi operationala din a doua jumatate a lunii noiembrie a acestui an si va lua startul ca agentie independenta. Noul jucator din industria de relatii publice, THE PRACTICE, va oferi o gama larga de servicii de relatii publice, dar se va concentra pe serviciile de consultanta. Compania va lucra in parteneriat cu grupul Leo Burnett, atunci cand serviciile specializate oferite de una dintre cele doua entitati vor fi solicitate de clientii celeilalte.

The Practice va fi coordonata de Gabriela Lungu, in calitate de Managing Partner. "Gabriela este unul dintre cei mai buni specialisti din PR si un manager de succes, cu experienta. Am gasit in ea un adevarat partner de drum lung, cu care simtim ca avem aceleasi obiective, valori si filozofie de business. Impreuna dorim sa cream un produs bun, unul dintre cele mai bune din industrie, si sa avem o echipa entuziasta si profesionista. Daca vom reusi asta, tot restul va urma de la sine..." declara Ioana Iordache.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related