Dupa internship-ul la Leo Burnett, dom' profesor Florin Nechita a pornit sa-si pregateasca studentii

Dupa internship-ul la Leo Burnett, dom' profesor Florin Nechita a pornit sa-si pregateasca studentii

Florin Nechita (Lector, Universitatea Transilvania Brasov) este cunoscut in Bucuresti drept profesorul care a facut un internship la Leo Burnett Group si care in fiecare an la Noaptea Agentiilor umple sediile cu zeci de studenti brasoveni dornici sa vada cum stau lucrurile in capitala.

In Brasov este unul dintre cei mai dedicati profesori din cadrul Facultatii de Sociologie si Comunicare ai Universitatii Transilvania. A organizat cu sprijinul Leo Burnett Group si The Alternative School for Creative Thinking mai multe evenimente pentru studenti si masteranzi, pentru a-i expune pe acestia industriei si a le oferi ocazia de a interactiona cu specialisti din domeniu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related