LG Chocolate - Telefon de Lux

LG Chocolate de lux. Lipsa de modestie? Nicidecum, e vorba de cel mai nou premiu castigat de terminalul mobil de la LG care a lansat adevarate trend-uri in domeniu. Connect, una dintre cele mai importante reviste de profil din Europa, si-a desemnat de curand in Germania castigatorii competitiei "Products of the year 2006", terminalul LG Chocolate clasandu-se pe locul doi in categoria "Telefoane de lux".

In competitie au intrat terminalele mobile care au trecut, intr-o prima faza, de exigentele redactorilor revistei Connect, ierarhia finala fiind insa stabilita de cititorii revistei, care au votat modelele preferate. In acest an, 7.223 de cititori si-au exprimat preferintele in materie de terminale mobile premium, iar LG Chocolate a primit 15.1% din voturile acestora, plasandu-se astfel pe locul doi in top. Principalii competitori ai Chocolate au fost Nokia 8800, care a ocupat primul loc, si Motorola V3I, clasat pe locul trei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related