Mai mult cu mai puțin. Arta limitării la esențial în afaceri și în viața de zi cu zi - Leo Babauta | Editura Publica, 2016

Mai mult cu mai puțin. Arta limitării la esențial în afaceri și în viața de zi cu zi - Leo Babauta | Editura Publica, 2016

În nicio altă epocă nu am putut rezolva atât de multe într-un timp atât de scurt. Totodată, în nicio altă epocă nu ne-am găsit atât de apăsați de informații și sarcini, atât de încărcați de e-mailuri, lucruri de citit și vizionat, atât de presați de incredibilele cerințe ale vieții noastre de zi cu zi.

Pentru mulți oameni din ziua de azi, munca înseamnă o serie nesfârșită de e-mailuri, știri și solicitări, de telefoane și mesaje instant, de documente, note și dosare. Ziua începe cu un inbox plin de e-mailuri și se încheie cu un inbox la fel de plin, și fiecare dintre ele reprezintă o solicitare de informații sau acțiuni pe care nu avem timp să le îndeplinim. Suntem la capătul unui potop de informații, și habar nu avem cum să reducem fluxul.

"Este stresant și inutil. Iar dacă ne oprim puțin și analizăm situația, ne dăm seama că nu așa vrem să trăim."
Leo Babauta

Viața modernă este atât de plină de factori perturbatori, încât e aproape o minune de fiecare dată când reușim să ducem un proiect până la capăt. Mai mult cu mai puțin ne arată cum să ne simplificăm viața prin identificarea esențialului și eliminarea a ceea ce nu este necesar din fiecare situație de viață, fie ea profesională sau personală.

VOM ÎNVĂȚA CUM:

  • Să spargem orice obiectiv în sarcini mărunte ușor de administrat
  • Să ne sporim eficacitatea
  • Să ne concentrăm pe cât mai puține sarcini în același timp
  • Să ne creăm obiceiuri productive
  • Să ne sporim puterea de concentrare

 

Leo Babauta a fost reporter, editor și scriitor freelancer timp de peste 17 ani și este considerat unul dintre experții la nivel mondial în productivitatea muncii.

Este fondatorul blogului ZenHabits.net, care în mai puțin de un an a ajuns să facă parte din Top 50 cele mai vizitate bloguri din online, cu peste un milion de vizitatori unici pe zi și peste 80 000 de abonați.

Leo este cunoscut în mediul online și pentru alte două bloguri de mare succes: WritetoDone.com și mnmlist.com. Are 6 copii și trăiește cu familia în San Francisco. Este maratonist și vegetarian.

 

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

 

Info:

Titlul original: The Power of Less: The Fine Art of Limiting Yourself to the Essential...in Business and in Life
Ediția II 2016, pocket book
Traducător: Irina Henegar
Dimensiuni: 10,5 x 17,5 cm
168 pagini
ISBN: 978-606-722-203-6

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related