Remote. Biroul este opțional - Jason Fried, David Heinemeier Hansson | Editura Publica, 2014

Remote. Biroul este opțional - Jason Fried, David Heinemeier Hansson | Editura Publica, 2014

Milioane de angajați și mii de companii au descoperit deja plăcerile și beneficiile muncii la domiciliu. În companii de orice dimensiune, reprezentând, practic, fiecare domeniu, munca la domiciliu a înregistrat o creștere constantă an după an. Cu toate acestea, spre deosebire, de pildă, de utilizarea faxului, adoptarea acestui tip de muncǎ nu a fost nici pe departe așa de universală și comună cum ar fi crezut multă lume.
Dispunem de tehnologia necesară. Niciodată n-a fost mai ușor să comunicăm și să colaborăm cu oameni de oriunde, oricând. Însă factorul uman este cel care are în continuare o problemă fundamentală: lipsește o actualizare a concepțiilor noastre.
Cartea aceasta își propune să-ți ofere tocmai această viziune actuală. Îți vom pune în vedere nenumăratele beneficii ale muncii la domiciliu, inclusiv accesul la cei mai talentați angajați, eliberarea de naveta insuportabilă și productivitatea mărită în afara biroului consacrat.
JASON FRIED & DAVID HEINEMEIER HANSSON

Remote nu reprezintă doar un set de instrumente foarte utile... Este o carte bogată în sfaturi despre colaborare, inovație și mintea umană.
LEO BABAUTA, autorul cărții Mai mult cu mai puțin (Publica, 2012)

Așa cum nu ne puteam imagina un telefon mobil mai mic decât un prăjitor de pâine în anii '70, unele companii sunt în continuare convinse că nu pot să obțină un randament foarte bun de la angajații lor decât dacă aceștia vin la birou. Munca virtuală reprezintă viitorul, iar Jason și David se descurcă foarte bine să descrie bunele practici, atât pentru angajați, cât și pentru angajatori.
PAMELA SLIM, autoarea cărții Escape from Cubicle Nation: From Corporate Prisoner to Thriving Entrepreneur

Vei constata că Remote îți oferă sfaturi substanțiale de la niște oameni care au succes în câmpul virtual al muncii. Cartea este un manifest pentru renunțarea la deprinderile organizaționale sufocante bazate pe un birou și un interval orar fixe, în favoarea practicilor optime de lucru pentru minunata noastră lume nouă și globală. Dacă organizația ta se bazează pe tine să duci anumite lucruri la bun sfârșit, cartea asta reprezintă o lectură obligatorie.
DAVID ALLEN, autorul cărții Getting Things Done: The Art of Stress-Free Productivity

Pagină cu pagină, argument după argument, Remote oferă nesperata oportunitate la care visează orice jucător, mic sau mare, de pe piața de afaceri de a schimba regulile jocului și de a-și poziționa afacerea în fruntea revoluției.
Argumentul UniCredit Bank

Remote face parte din Co-lecția de antreprenoriat a editurii Publica, colecție susținută de UniCredit Bank.

 

JASON FRIED şi DAVID HEINEMEIER HANSSON sunt fondatorii 37signals – o companie de software inovatoare care creează produse folosite de milioane de persoane din întreaga lume. Articole elogioase despre munca celor doi antreprenori au apărut în publicaţii de renume precum Time, Newsweek şi Wired. De asemenea, ei colaborează cu Signal vs. Noise, unul dintre cele mai apreciate bloguri de pe internet. De aceeași autori la editura Publica a mai apărut Rework (2011).

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

 

Info:

Titlul original: Remote: Office Not Required
Ediția  I 2014, paperback
Traducător: Cristina Popescu
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
256 pagini
ISBN: 978-606-8360-80-5

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related