Secretul bogățiilor - Napoleon Hill | Editura Curtea Veche, 2021

Secretul bogățiilor - Napoleon Hill | Editura Curtea Veche, 2021

Ideile din această carte au trecut proba timpului și te pot ghida de-a lungul drumului pe care l-ai ales, atâta vreme cât împărtășești aspirațiile de învingător ale celor care l-au inspirat pe Napoleon Hill.

O carte de neînlocuit, în sfaturi şi aplicare!

Secretul bogăţiilor, bazată pe formula de reuşită a lui Andrew Carnegie, descrie, pas cu pas, cea mai importantă filozofie de succes a zilelor noastre. Această filozofie incredibilă, culeasă din experienţele de succes a sute dintre cei mai puternici şi mai bogaţi oameni ai planetei, vă va arăta cum să reuşiţi pe orice drum al vieţii.

Napoleon Hill a devenit unul dintre cei mai distinşi autori ai lumii. A trecut de la jurnalistică la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie şi a devenit rapid un excelent confident şi consilier pentru oameni de afaceri şi preşedinţi. Printre numeroşii săi asociaţi se numără Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford şi sute de alţi lideri mondiali.

Dale Carnegie spunea că există patru căi, şi numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluaţi şi clasificaţi în funcţie de ce facem, cum arătăm, ce spunem şi cum o spunem.

 

Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre părinții literaturii motivaționale americane și se numără printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie și a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungând consilier al unor importanți oameni de afaceri și lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison și Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care îl îndeplinesc convingerile personale ale individului în atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetările autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei împlinirii“, care dezvăluie cum orice om poate parcurge firesc pașii spre împlinire, atât în plan material, cât și spiritual.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: Think and Grow Rich: The Secret to Wealth Updated for the 21st Century
Ediția a II-a 2019, paperback
Traducător: Dana Onofrei
Dimensiuni: 13.0 x 20.0 cm
256 pagini
ISBN: 978-606-44-0239-4

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related