Legea succesului - Napoleon Hill | Editura Curtea Veche, 2013

Legea succesului - Napoleon Hill | Editura Curtea Veche, 2013

O carte clasică a literaturii motivaționale americane, ale cărei principii rămân actuale după aproape un secol de la prima apariție.

Hill are acel talent rar întâlnit de a-și ajuta semenii oferindu-le inspirația de care au nevoie.
Norman Vincent Peale

O serie de lecții remarcabile pe care, dacă ți le vei însuși, vei obține mai mult de la viața ta.
Michael C. Gray

Oare cum ar fi arătat viaţa mea, fără ajutorul filozofiei lui Napoleon Hill?
Og Mandino

Sămânța succesului a fost sădită în fiecare dintre noi. Numai că pentru a rodi, trebuie îngrijită corespunzător. Este convingerea lui NAPOLEON HILL, una dintre figurile fondatoare ale domeniului dezvoltării personale, care și-a dedicat cariera descătușării potențialului din oamenii de rând.

Cursul de față, pe care l-a scris în 1928 la îndemnul magnatului Andrew Carnegie, este o fascinantă călătorie ascendentă spre succes, structurată în cincisprezece trepte.
Fiecare dintre ele este gândită ca o lecție care să îl ajute pe cititor să se întoarcă spre sine cu sinceritate și să își dezvolte acele calități și obiceiuri care îl pot conduce spre realizarea materială și împlinirea personală.

 

Napoleon Hill (1883–1970) este unul dintre părinții literaturii motivaționale americane și se numără printre cele mai sonore nume ale genului. A migrat de la jurnalism la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie și a evoluat rapid din punct de vedere profesional, ajungând consilier al unor importanți oameni de afaceri și lideri precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison și Henry Ford. Hill a fost preocupat de rolul pe care îl îndeplinesc convingerile personale ale individului în atingerea succesului. La imboldul lui Andrew Carnegie, cercetările autorului au fost fructificate prin formularea „filozofiei împlinirii“, care dezvăluie cum orice om poate parcurge firesc pașii spre împlinire, atât în plan material, cât și spiritual.

 

Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Titlul original: The Law of Success: The Master Wealth-Builder's Complete and Original Lesson Plan for Achieving Your Dreams
Ediția 2020
Traducător: Ioana Pătrăşcanu
Dimensiuni: 15.0 x 22.5 cm
656 pagini
ISBN: 978-606-44-0555-5

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related