Haideți la marele PICNIC ÎN FAMILIE. Pe 28 mai transformăm pajiștea din Herăstrău în cel mai mare loc de joacă în aer liber

Haideți la marele PICNIC ÎN FAMILIE. Pe 28 mai transformăm pajiștea din Herăstrău în cel mai mare loc de joacă în aer liber

A venit momentul mult așteptat al jocului împreună! Fără restricții, fără limitări! Doar cu bucurie și voie bună! Prin joc, copilul învață, se dezvoltă fizic și psihic, își dezvoltă imaginația și abilitățile sociale! Pe 28 mai, între orele 10.00 – 21.00, toți copiii din București, și nu numai, sunt invitați la cel mai mare Picnic urban în familie, în Parcul Herăstrău, la Roaba de Cultură!

Picnicul în familie din Parcul Herăstrău este o tradiție pentru câteva mii de familii din București. Aflat la a șaptea ediție, marele picnic dedicat părinților și copiilor deopotrivă și-a propus să transforme  și anul acesta pajiștea de la Roaba de Cultură în cel mai mare loc de joacă în aer liber și să adune laolaltă peste 5,000 de familii din București și zonele limitrofe.

Evenimentul îmbină ieșirea la iarbă verde cu ateliere creative și jocuri, muzica, spectacole de teatru, concursuri și multe altele. Toate pregătite cu un singur scop: încurajarea celor mici de a explora lumea din jurul lor și de a le stimula creativitatea și autonomia, dar și a părinților de a-i susține în a descoperi și a experimenta singuri.

La firul ierbii, copiii pot participa la unul dintre numeroasele ateliere gândite special pentru fiecare grupă de vârstă: reciclare creativă, pictură pe tricouri, arts & crafts, experimente, ateliere de codițe colorate, sesiuni de stimulare senzorială și stimulare a limbajului susținute de specialiști, ateliere senzoriale cu sare, ateliere de creație de embleme de supereroi, tatuaje cu henna, ateliere de prim ajutor, pictură cu degețelele sau ateliere de gradinărit!

Pajiștea de la Roaba de Cultură va fi organizată și anul acesta pe zone de entertainment, cu activări dedicate atât bebelușilor, cât și copiilor de vârstă mică (2-4 ani) sau celor mai măricei (+ 4 ani). Toate aceasta în vreme ce părinții se pot relaxa la iarbă verde.

Participarea la marele Picnic în familie și la toate atelierele și spectacolele organizate în zonele de entertainment va fi gratuită atât pentru copii, cât și pentru părinți. Pentru a va deschide apetitul pentru distracție amintim câteva dintre cele mai amuzante și antrenante activitati care se vor desfășura pe scena:

  • Spectacol de magie Magic Way realizat de Opera Comică pentru Copii;
  • Teatrul de păpuși “E Ora de Păpuși!”, spectacol interactiv cu povești pline de umor, dar și de învățăminte despre prietenie, empatie, grijă pentru animale, curiozitate și împlinirea viselor;
  • Spectacol de teatru Fabrica de Fantezie;
  • Spectacol de teatru Godottino;
  • Demonstrații de arte marțiale, gimnastică aerobică pentru copii, demonstrații de gimnastică ritmică, dansuri;
  • Spectacol muzical cu Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca;
  • Proiecție de film animat pentru întreaga familie.

O ultimă recomandare pentru invitații mici și mari venită de la Alina Sorescu, gazda evenimentului: 

"Marele picnic în familie din 28 mai este alegerea perfectă pentru o zi de week-end in familie. Veniti pregătiți de acasă doar cu mâncare, setul de picnic și cu multă voie bună! De restul ne ocupăm noi!”

Picnicul în familie este un proiect Parenting ADS realizat cu sprijinul:
Parteneri principali: La Roche Posay, Lidl.
Parteneri:  Synevo, Honda, Delaco, Eurolife Asigurări, Superfood Romania, Thea Pharma, Sun Plaza, Cărturești, Ace, Joie, Dr. Phyto Romania, VARTA.

Implicarea ta contează:

  • Daca ești părinte și vrei să petreci timp de calitate alături de copilul tău, te invităm să dai JOIN evenimentului nostru
  • Daca vrei să te alături în calitate de Sponsor, e-mailul tău va fi primit cu bucurie la [email protected]
  • Daca ești de părere că ne poți ajuta să transformăm această experiență într-una și mai plăcută, colega noastră Roxana, implicată în organizarea marelui picnic, așteaptă un semn de la tine pe [email protected]
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related