Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului de film pentru publicul tânăr- KINOdiseea Altfel a adus publicului cele mai apreciate filme pentru întreaga familie

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului de film pentru publicul tânăr- KINOdiseea Altfel a adus publicului cele mai apreciate filme pentru întreaga familie

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului internațional de film pentru publicul tânăr, Kinodiseea Altfel,  a avut loc la București, între 21 și 24 aprilie, la ARCUB-Sala Mare, a atras un public numeros în fiecare zi a evenimentului.

Închiderea ediției a avut loc pe 21 aprilie, după patru zile dedicate celor mai bune filme  pentru familie, Peter Rabbit2, Encanto, Sing si Hop, care au adus publicului momente de bucurie si lecții de viață.

Asociația Culturală Metropolis a avut ca oaspeți centrele de asistență socială din București  și asociațiile care au în grijă sau administrează centre de refugiați sau centre de plasament (case de copii), iar filmele au fost dublate în limba română și subtitrate în limba ucraineană.

Spectatorii au avut ocazia să vizioneze episoade din serialul online „2 minute cu Amy“, o invitație pentru cei mici de a porni într-o călătorie imaginară , unde au aflat  ce lucruri interesante reciclează oamenii din alte părţi ale lumii. Proiect de educație ecologică susținut de  Asociația Environ, sponsorul ediției KINOdiseea Altfel 2022.

Parteneri media: AGERPRES, Forbes Kids, PapTot, GoKid, IQads, ItsyBitsy, PrWave, Suntparinte.ro, Guerrilla, Clopotel.ro, Zile și Nopti, Știripentrucopii.com, Copilul.ro, Metropotam, Suntpărinte.ro, Acasa.ro, Romania Pozitivă, Cine Fan, Bucuresteni.ro
Parteneri de bine: Asociația AIDROM; D.G.A.S.P.C. sector 5; Centrul de Primire în Regim de Urgență Cireșarii; Asociația Interact Goethe – Curtea Veche; Happy Books in Partnership with Usborne.

KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrală și Sud-Est, atât ca număr de filme, cât și ca număr de spectatori. Festivalul este recunoscut la nivel internațional de către cea mai importantă asociație pentru promovarea filmelor pentru copii, ECFA — European Children’s Film Association.

KINOdiseea este organizat de Asociatia Culturală Metropolis. Proiect cultural co-finanțat de Centrul Național al Cinematografiei.

Asociația Culturală Metropolis are ca principal scop sprijinirea și promovarea actului cultural sub toate manifestarile sale, prin organizarea unor evenimente non-profit, care să contribuie la afirmarea valorilor culturale româneşti şi universale.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related