Techstorm 2022: Subway technology

Techstorm 2022: Subway technology

ASER te invită la cea de-a doua ediție a evenimentului Techstorm!

Techstorm te așteaptă de data aceasta în mediul offline, în București, pe data de 17 și 18 Mai. Vei călători de la o stație la alta și vei afla despre impactul tehnologiei asupra mediului economic, asupra culturii unei companii, dar te vei opri și la stațiile destinate de customer experience, blockchain, crypto și fintech care te vor ajuta să ai o imagine cât mai clară asupra acestor domenii.

În prima zi, alături de primul speaker, vei afla despre tehnologia în companii, anume ce efecte poate avea tehnologia asupra angajaților, dar și de ce preferă companiile să revină în mediul offline. În cadrul sesiunii de mese rotunde, în aceasta călătorie vei afla despre impactul tehnologiei asupra mediului economic, dar și asupra culturii. ASER ți-a  pregătit și un concurs cu premii, iar în finalul călătoriei din prima zi vei afla despre customer experience chiar de la Valentin Radu.

În a doua zi, vei aprofunda informații despre cele mai râvnite subiecte precum blockchain, crypto și fintech alături de Alin Breabăn și alți doi speakeri. Astfel, ultimele stații te așteaptă să le explorezi unde te vor întâmpina multe alte surprize.

Ce mai aștepți? Înscrie-te până în data de 15 mai, ora 23:59 și descoperă importanța tehnologiei și ce impact poate să aibă acesta în domeniul de business!

Asociația Studenților Economiști din România (ASER) este un ONG care dezvoltă personal și profesional studenți din SNSPA, ASE și UB. Sunt cunoscuți drept tinerii care au adus și aduc, în continuare, impact în mediul economic românesc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related