Mihaela Pascu este noul Director de creatie al Mercury Promotions

Mihaela Pascu este din noiembrie noul director de creatie al Mercury. Mai precis, ea este "omul potrivit care a acceptat provocarea si s-a alaturat proiectului de dezvoltare al agentiei", dupa cum spune Radu Miu, General Manager Mercury Promotions. Mihaela vine de la Saatchi & Saatchi, are o experienta de 10 ani in publicitate si un portofoliu impresionant de branduri la dezvoltarea carora a contribuit. Multe dintre acestea - Azimut, Elita, Dialog, Basescu, daca e sa dam doar cateva exemple - reprezinta acum adevarate studii de caz pentru publicitatea de la noi.

"Decizia de a veni la Mercury a fost simpla. Am discutat cu Radu Miu iar planurile si intentiile in ceea ce priveste munca noastra in publicitate s-au potrivit. Proiectele pe care le-am gasit sunt fabuloase. De altfel, o sa le vedeti curand materializate in campanii de zile mari"spune Mihaela Pascu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Pozitii

SectiuneBranded


Related