Noi membri in creatia Leo Burnett. Irina Becher este noul Creative Director

Noi membri in creatia Leo Burnett. Irina Becher este noul Creative Director

Incepand cu iunie 2013, Irina Becher ocupa functia de Creative Director al Leo Burnett, informeaza un comunicat emis de agentie. De asemenea, echipa de creatie s-a extins cu patru membri noi: Radu Olteanu si Adina Basag Teodorescu (Senior Copywriteri), Cosmin Ezaru (Head of Art Director) si Dinu Gojan (Senior Art Director).

"Am trait cu citatele lui Leo Burnett in minte, m-am inspirat din ele, am vrut sa ajung in Leo pentru ca le iubeam si am purtat in geanta, cu mine, timp de mai bine de un an, o carticica primita de la Bogdan Naumovici cu 100 de citate ale lui Leo", a declarat Irina Becher.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated