Noi membri in creatia Leo Burnett. Irina Becher este noul Creative Director

Noi membri in creatia Leo Burnett. Irina Becher este noul Creative Director

Incepand cu iunie 2013, Irina Becher ocupa functia de Creative Director al Leo Burnett, informeaza un comunicat emis de agentie. De asemenea, echipa de creatie s-a extins cu patru membri noi: Radu Olteanu si Adina Basag Teodorescu (Senior Copywriteri), Cosmin Ezaru (Head of Art Director) si Dinu Gojan (Senior Art Director).

"Am trait cu citatele lui Leo Burnett in minte, m-am inspirat din ele, am vrut sa ajung in Leo pentru ca le iubeam si am purtat in geanta, cu mine, timp de mai bine de un an, o carticica primita de la Bogdan Naumovici cu 100 de citate ale lui Leo", a declarat Irina Becher.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related