Ogilvy lucreaza la imaginea Micului Paris

Pentru ca duc dorul Micului Paris (chiar daca nu l-au "trait" direct, nemijlocit) si pentru ca sunt de parere ca nu se poate merge inainte fara cultivarea a ceea ce ne-a ramas valoros din trecut, cei de la Ogilvy au decis sa se alature echipei conduse de arhitectul Serban Sturdza in efortul de a restaura cladirile-monumente arhitectonice ale Bucurestilor de altadata. Cum era firesc, au inceput cu ce le este cel mai aproape: cladirea in care muncesc zi de zi. Si au pornit de sus, restaurand podul, poate cea mai frumoasa parte a stabilimentului care de-acum va gazdui departamentele de creatie si DTP ale agentiei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mindshare

Mindshare are a global, multi-award winning, media agency network of 9300 people across 86 countries united by the desire to create new media experiences. What we do Modern marketing requires more than just media... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Sectiune



Branded


Related