Despre planuri de viitor in PR si Advertising cu Eliza Rogalski si Manuela Necula la AdCouture

Editia cu numarul 4 a emisiunii AdCouture a fost dedicata prezentelor feminine. La rubrica "Hot Spot" a fost invitata Eliza Rogalski, Managing Partner Rogalski Grigoriu PR. Echipa condusa de Eliza a urcat de 7 ori pe scena, in cadrul Galei PR Award, obtinand un Golden Award for Excellence, 5 Silver Award For Excellence si titlul de Agentia Anului. Cu toate acestea, "Brieful nostru nu este sa luam premii", a tinut sa precizeze ea. Totusi, a recunoscut ca primul gand la primirea unui brief se indreapta spre inovatie: "ne punem intrebarea ce am putea sa facem diferit". Tot la capitolul premii a venit vorba si despre Golden World Award, considerat Oscar-ul PR-ului, distinctie primita din partea IPRA in 2007.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune


Comentarii

Dorel Hanu
acum 15 ani
Mai IQads, ori ai gresit tu, ori industria de PR nu mai e atat de coerenta. S-a intamplat niste trunchieri de citate. Uite, vi le dau aici, sa nu mai puricati comunicatu "sau mai bien zis". "si abea in al treila rand legate de epoca in care a trait" Corect? Desi chestia asta cu "a bea in treilar" mi se pare interesant. Sa traiti.
Alina Galeriu
acum 15 ani
am corectat, mersi

burebista dacu
acum 15 ani
cu ocazia acestei difuzari, m-am tot intrebat ce cauta pretiosul ala de agramat de moderator intr-o emisiune despre publicitate... lasind la o parte greseliele de exprimare, nici macar nu are o coerenta in a face un interviu sau macar o discutie interesanta cu niste oameni care au ceva de spus... penibil, penibil rau...


Branded


Related