Timp ca să crești. Scapă de burnout prin știința micropașilor - Marina Khidekel | Editura Curtea Veche, 2022

Timp ca să crești. Scapă de burnout prin știința micropașilor - Marina Khidekel | Editura Curtea Veche, 2022

Thrive și-a propus să pună capăt epidemiei de burnout și stres. Succesul nu presupune sacrificarea stării noastre de bine, ci dimpotrivă: conservarea sa este esențială pentru un randament maxim.

Ne confruntăm în fiecare zi cu responsabilități și sarcini de îndeplinit. Munca ne ocupă zilele și, cu timpul, ne ocupă chiar și nopțile. Nu este doar povestea celor care și-au împărtășit experiențele între paginile cărții, ci e povestea noastră, a tuturor.

Marina Khidekel și redactorii Thrive au alcătuit un ghid complet prin care oricine încearcă să supraviețuiască în jungla urbană poate să câștige lupta cu burnoutul. Timp ca să crești ne scoate dintre ecrane și ne oferă soluții de calmare. Viața revine la ritmul său firesc, readucându-ne aminte cine suntem noi cu adevărat: oameni cu aspirații și năzuințe, dar și cu nevoia primară de odihnă și relaxare, ingredientele de bază ale rețetei succesului.

"Fiecare încercare vine cu infinite provocări; totodată, aduce după sine și oportunitatea unică a prosperității. Ce ai crede dacă ți-aș spune că a venit timpul să crești? Poate m-ai întreba: „Cum anume să fac asta?!“ Iar eu ți-aș răspunde că secretul se află în cele opt capitole din această carte."
Gáspár György, psihoterapeut

"Trăim vremuri tare complicate, iar oamenii sunt în căutare de soluții simple, la îndemână și ușor de pus în practică. Timp ca să crești este un ghid util, care-ți oferă astfel de soluții, pe care noi, la Thrive, le numim micropași: o idee mare, dar care e pur și simplu prea mică pentru a da greș."
Crina Alexe, redactor-șef Thrive România

"Când vorbim despre decizii și interacțiuni, de regulă, calitatea este mai importantă decât cantitatea."
Jeff Bezos

"Micropas cu micropas, vei fi mai sănătos și mai împlinit."
Arianna Huffington 

"Timp ca să crești este ghidul de care avem nevoie, înțesat cu mici pași pe care fiecare îi poate urma pentru a trăi o viață sănătoasă, fericită și împlinită."
Aditi Nerurkar

 

MARINA KHIDEKEL este directoare editorială la Thrive US, o companie care-și propune să îndrume oamenii să-și schimbe comportamentul pentru a-și găsi starea de bine. A fost redactor-șef adjunct la Women’s Health, unde a semnat articole despre sănătate premiate. A lucrat la Cosmopolitan, Glamour, MTV Networks, Brides și CosmoGirl. De asemenea, a fondat Undrrated, un newsletter în care oameni din lumea artistică își împărtășesc preferințele în materie de cultură, gastronomie și lifestyle.

 

Video: Autorul despre carte

 

 Cartea a apărut în România la Editura Curtea Veche.

  

Info:

Titlul original: Your Time to Thrive. End Burnout, Increase Well-being, and Unlock Your Full Potential with the New Science of Microsteps
Ediția 2022, hardcover
Traducător: Bogdan Ghiurco
Dimensiuni: 13 × 20 cm
344 pagini
ISBN: 978-606-44-1193-8

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related