Jeff Bezos și epoca Amazon. The everything store - Brad Stone | Editura Publica, 2014

Jeff Bezos și epoca Amazon. The everything store - Brad Stone | Editura Publica, 2014

"Obiectivul acestei cărţi este de a spune povestea din spatele unuia dintre cele mai mari succese antreprenoriale de la zborul turbopropulsorului cu două locuri al lui Sam Walton deasupra Sudului american pentru a evalua potenţiale locaţii pentru magazine Walmart. Este povestea unui copil talentat care a ajuns un director executiv extraordinar de motivat şi de adaptabil şi despre felul în care el, familia şi colegii săi au pariat masiv pe o reţea revoluţionară numită internet şi pe viziunea grandioasă a unui singur magazin care vinde de toate."
Brad Stone

"Jeff Bezos și epoca Amazon este o lectură revelatoare pentru oricine își dorește să înțeleagă dinamica după care funcționează economia digitală."
Steven Levy, autorul Hackers

"O lectură fascinantă și o excelentă cronică a ascensiunii Amazon. Cartea este un adevărat cadou pentru noua generație de antreprenori și oameni de afaceri."
Business Insider

"Jeff Bezos este unul dintre cei mai vizionari și mai tenace inovatori ai vremurilor noastre și, asemenea lui Steve Jobs, transformă și inovează industrii întregi. Brad Stone captează între paginile acestei cărți întreaga pasiune și strălucire de care Jeff Bezos face dovadă."
Walter Isaacson, autorul Steve Jobs

"Cea mai bună carte de afaceri a anului. Jeff Bezos și epoca Amazon ne oferă acces la una dintre cele mai de succes povești antreprenoriale ale ultimilor decenii."
Michael Levine, The Huffington Post

"Când vei avea optzeci de ani și, într-un moment liniștit de reflecție, îți vei aminti povestea vieții tale, capitolul cel mai pregnant și semnificativ se va referi la alegerile pe care le-ai făcut. În cele din urmă, suntem ceea ce alegem."
Jeff Bezos, discursul adresat absolvenților Universității Princeton, 30 mai 2010

 

Brad Stone a scris timp de cincisprezece ani despre Amazon și tehnologiile din Silicon Valley pentru publicații precum Newsweek și New York Times. În prezent este editorialist la Bloomberg Businessweek și locuiește în San Francisco, California. 

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

 

Info:

Titlul original: What Would Google Do?: Reverse-Engineering the Fastest Growing Company in the History of the World
Ediția I 2014, paperback
Traducător: Dan Bălănescu
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
456 pagini
ISBN: 978-606-8360-91-1

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related