A început un nou sezon din Midnight Poker TVShow

A început un nou sezon din Midnight Poker TVShow

Îndrăgitul show românesc de poker live la TV, organizat de 888poker și PokerFest România, a revenit în această lună cu sezonul cu numărul 6. Show-ul poate fi urmărit în fiecare vineri pe postul B1TV, de la ora 00:30.

Midnight Poker TVshow este show-ul preferat de fanii pokerului din țara noastră, locul în care jucători calificați în sateliții de pe 888poker ajung să lupte pentru premii importante. Iar particularitatea show-ului face ca la fiecare ediție să fie prezentă câte o vedetă.

Succesul Midnight Poker TVshow a făcut ca lansarea sezonului cu numărul 6 să aibă loc în luna iunie, deși inițial era programată pentru toamna acestui an. Numai că feedback-ul foarte bun venit din partea pasionaților de poker i-a determinat pe organizatori să înceapă noul sezon mult mai rapid.

Formatul este același: la fiecare ediție participă 6 jucători calificați online alături de o vedetă. Așadar, fiecare utilizator 888poker își poate încerca norocul și poate ajunge să joace poker live la TV. Show-ul poate fi văzut Live în fiecare joi de la ora 14:00 pe canalul de YouTube PokerFest Romania, dar și pe paginile de Facebook PokerFestTour, 888pokerRO și Holdem România, iar apoi e difuzat noaptea, de la ora 00:30, pe B1TV.

Pentru a ajunge la Midnight Poker TVshow, tot ce trebuie să faci este să ai cont la operatorul online 888poker. Apoi trebuie să te înregistrezi la satelitul de 5$, cu 1.000$ garantați, ce are loc în fiecare vineri de la ora 20:00 pe platforma de poker a operatorului amintit.

Dacă vei termina în primii șase, vei obține automat și biletul pentru următoarea ediție a Midnight Poker TVShow și vei putea să joci live la Poker Room București. Șase participanți din calificările de pe 888poker vor fi în fiecare ediție, alături de o vedetă invitată de organizatori. Premiile puse în joc sunt de 7.700 de dolari, sumă ce va fi împărțită de cei 7 participanți.

Midnight Poker TVShow a avut invitați de marcă

Una dintre particularitățile acestui show este prezența în fiecare ediție a unei vedete. De la cântăreți, dansatoare până la sportivi, cu toții și-au arătat pasiunea pentru poker, un joc îndrăgit de atât de mulți oameni, în care distracția este la cel mai înalt nivel.

Cântărețe precum Lariss, Francisca și Elena Ionescu și-au demonstrat abilitățile la poker și au promis că vor mai reveni deoarece s-au simțit atât de bine să joace poker live. Ba chiar Elena Ionescu s-a și întors la Midnight Poker TVShow și a demonstrat cât de mult și-a îmbunătățit jocul în ultimele luni. De asemenea, și cântărețul Shift a putut fi văzut în ultimul sezon al Midnight Poker TVShow.

Au existat și vedete care au reușit să impresioneze. Multiplul campion mondial la kempo Mirel Drăgan a reușit să câștige o ediție a Midnight poker TVShow, după o prestație apreciată chiar și de specialiști. Iar la următoarea apariție în show a ajuns la heads-up, dar a terminat pe locul secund. Drăgan este a doua vedetă care reușește să se impună, după Flick Domnul Rimă, care a câștigat o ediție a Road to Vegas, predecesorul show-ului organizat de 888poker și PokerFest România.

888poker este una dintre cele mai apreciate companii de poker din toată lumea, fiind un nume de referință din domeniu. Beneficiază de licența nr. L1160654W000324 emisă de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, valabilă până la data de 31 august 2026. 888poker face parte din grupul 888, care în țara noastră le mai oferă utilizatorilor posibilitatea de a se distra pe platformele 888casino și 888sport.

Pe platforma 888poker, utilizatorii pot descoperi cele mai populare versiuni ale jocului de poker: Texas Hold'em, Omaha, Omaha Hi Lo, dar și inovații precum Blast și Snap. Utilizatorii se pot distra la jocuri și turnee de poker, beneficiind de un soft de ultimă generație, potrivit pentru toate nivelurile de jucători. La 888poker, utilizatorii pot descoperi turnee Sit&Go, MTT (mese multiple), dar și PKO (Progressive Knockout).

Fiind unul dintre cei mai apreciați operatori de poker din țara noastră, 888poker și-a propus să le ofere utilizatorilor din România o experiență totală, motiv pentru care organizează și turnee live. În această vară a fost organizat deja un eveniment la Iași, iar în următoarea perioada vor avea loc noi ediții și la Timișoara, Cluj-Napoca și București - acestea făcând parte din Campionatul Național de de Poker, eveniment organizat de 888poker, PokerFest România și cluburile partenere din țară.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related