Tuborg, un superbrand pentru Romania

Tuborg se numara printre brandurile selectate in primul volum al catalogului Superbrands editat de organizatia Superbrands in Romania. Aparitia in acest catalog, care promoveaza cele mai puternice branduri de pe piata, certifica o data in plus succesul marcii Tuborg pe parcursul celor noua ani de prezenta pe piata din Romania si statutul pe care marca l-a castigat in randul consumatorilor.

"Marca Tuborg isi reconfirma prestigiul de care se bucura, atat la nivel international, cat si in Romania. Procesul de evaluare a oferit posibilitatea compararii unor branduri din diverse domenii de activitate numai in functie de valoarea si forta respectivelor marci. S-a demonstrat astfel ca Tuborg este un brand valoros, un superbrand. Tuborg va fi si in continuare alaturi de consumatorii sai prin calitatea exceptionala cu care i-a obisnuit, prin inovatie si promovarea unui spirit liber", a declarat Catalin Ignat, director marketing URBB.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related