De la NBC la AOL

Time Warner si-a schimbat acum doua zile top managementul la AOL, numindu-l pe directorul executiv de la NBC Universal Television Group, Randy Falco, in functia de presedinte si sef executive, publica New York Times. El ii urmeaza lui Jonathan F. Miller, care a detinut acest post din 2002.

Randy Falco, 52 ani, va conduce AOL dupa ce a petrecut 31 ani la NBC, unde a castigat sase premii Emmy pentru contolul detinut asupra transmisiunilor Olimpiadelor. Falco se muta dupa ce anul trecut a devenit sigur de faptul ca nu era pe lista candidatilor pentru postul lasat vacant de Bob Wright, 63 ani, de presedinte si sef executiv al NBC.
Angajarea lui a fost surprinzatoare pentru Jonathan F. Miller si alti executivi ai AOL. Miller abia reorganizase unitatea Time Warner dupa tranzitia ei catre o alta strategie de oferire a serviciilor gratuite AOL utilizatorilor de internet cu o conexiune high speed.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

DictionarBranded


Related