Adrian Mutu joacă și în noua campanie promoțională MagicJackpot, realizată de Rusu+Borțun. Marele premiu, bilete la Mondialul de Iarnă

Adrian Mutu joacă și în noua campanie promoțională MagicJackpot, realizată de Rusu+Borțun. Marele premiu, bilete la Mondialul de Iarnă

Rusu+Bortun lansează noua campanie MagicJackpot în care Adrian Mutu antrenează pasiunea românilor pentru joc și anunță concursul „Cupa Mondială Magic” ce aduce fanilor o experiență completă la Cupa Mondială de Fotbal în Qatar. Printr-o rotire săptămânală la „Roata Mondialului” cât și la „Roata Exclusivă a Mondialului” participanții pot câștiga multe premii, printre care Marele Premiu: sunt oferite unor opt norocoși două bilete VIP la un meci de la Mondialul de Iarnă, două zboruri dus-întors spre Qatar și cazare două nopți la hotel.

Campania îl are în prim-plan pe Adrian Mutu, cel mai bun marcator din istoria naționalei României, care ne introduce în aerul marelui premiu, unde, pe lângă participarea la Campionatul Mondial de Fotbal, câștigătorii au ocazia să se relaxeze la plajă sau să facă poze cu zgârie-norii în Qatar, țara-gazdă pentru acest campionat.

Toți cei care vor juca la „Roata Mondialului”, cât și la „Roata Exclusivă a Mondialului” în perioada 20.06.2022 – 20.11.2022 vor putea intra în cursa pentru marele premiu și pentru multe alte bonusuri și surprize.

„Lansăm în plină vară o campanie pentru la iarnă, semnată MagicJackpot. Am ales să ne concentrăm pe toate beneficiile pe care le implică o excursie la campionatul mondial de fotbal de anul acesta.

Pandemia și excursiile în Maldive au declanșat în români posibilitatea visului unei vacanțe la plajă, iarna. Iar acest trend, în cazul nostru, se combină perfect cu pasiunea românilor pentru fotbal. 

Adrian Mutu este un expert în fotbal, dar e un tip eclectic astfel că e persoana cea mai potrivită să lanseze o invitație la joc pe teren, dar și în afara lui.” a declarat Miruna Macsoda, Creative Planning Director Rusu+Borțun.

„Experiența participării la un campionat mondial de fotbal este unul dintre cele mai fervente visuri ale oricărui fan al sportului rege. Pentru că prețuim pasiunea adevărată pentru sport și magia care se creează când crezi în șansele tale, suntem bucuroși să putem împlini un asemenea vis pentru jucătorii noștri.” spune Adam Webber, MagicJackpot.

„Ce poate fi mai plăcut decât să joci și să câștigi o deplasare la campionatul mondial de fotbal? Poate doar îmbinarea cu o mini vacanță într-o destinație de vis. Mă bucur nespus să contribui alături de MagicJackpot la materializarea unei asemenea experiențe irepetabile pentru cei mai norocoși câștigători!” a spus Adrian Mutu.

Campionatul Mondial de Fotbal din 2022 se află la a 22-a ediție și este prima ediție care se organizează într-o țară din Orientul Mijlociu. Totodată, esteprima oară când turneul nu se organizează în lunile iunie - iulie, ci noiembrie – decembrie.

 

Credits:

Clienți: Nicoleta Bechiș, Adam Webber, Christian Ferreri
Ambasador brand: Adrian Mutu
Agenție: Andrei Măceşanu, Lucia Parapiru, Razvan Dumitrescu, Marc Bortun, Miruna Macsoda, Catalin Rusu
Regizor: Hypno
Fotografi: Adi Bulboacă, Claudiu Popescu
Casă de producție: Multi Media Est

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related