Fara bla-bla despre branding la BrandCamp

Pe 22 si 23 noiembrie 2006, se desfasoara prima editie a evenimentului BrandCamp cu tema Focus on the Branding Process, organizat de Grapefruit si Evensys, la JW Marriot Grand Hotel, Bucuresti, Romania. BrandCamp este primul dintr-o serie de evenimente dedicate brandingului, care vor pune accentul pe experienta concreta a unor profesionisti capabili sa ofere o abordare pragmatica asupra proceselor de branding prin raspunsuri la intrebari practice despre metodologii si rezultate, si nu pe prezenta unor superstaruri si vedete din domeniul brandingului.

"Evenimentul promoveaza brandingul ca un proces continuu si coerent pe termen lung si nu ca un instrument punctual de promovare. Acumularea de experienta si know-how in domeniul brandingului in Romania este inca la inceput si de aceea am adus la acest eveniment personalitati cu practica in domeniu care sa nu ne citeasca teorii din carti ci sa ne expuna cazuri practice pe care ei le-au experimentat" declara Marius Ursache, Chief Creative Officer la Grapefruit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related