Jorg Riommi revine in Romania ca Chief Creative Officer al Publicis

Jorg Riommi revine in Romania ca Chief Creative Officer al Publicis

Incepand cu 1 iulie, Jorg Riommi este noul Chief Creative Officer al Publicis Bucharest. Numirea acestuia in functie vine dupa aproximativ cinci luni in care pozitia din agentie nu a fost ocupata de nimeni, consecinta a plecarii lui Razvan Capanescu din tara. Cu origini italiane si germane, Jorg Riommi nu se afla la primul contact cu piata romaneasca de publicitate. El a mai fost Executive Creative Director al Saatchi & Saatchi Romania in 2010-2011, dupa ce in 2007 a fost Copywriter, si, incepand cu 2008, Creative Director in cadrul aceleasi agentii.

Cei 12 ani de cariera in publicitate ai noului Chief Creative Officer al Publicis Bucuresti au fost petrecuti, in principal, in reteaua Saatchi & Saatchi, acesta lucrand de-a lungul anilor pentru filialele din Roma, Puerto Rico, Frankfurt si Berlin. La Saatchi & Saatchi Frankfurt si Berlin a ocupat pozitia de Executive Creative Director in perioada 2011 – 2014, timp in care a contribuit cu succes la evolutia Saatchi Germania de pe locul 38 in topul creativ in 2011, pe locul 5 in 2013.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related