Mark Walton se alatura echipei Scala JWT ca Chief Creative Officer

Mark Walton, castigator al mai multor premii de creatie, se alatura agentiei Scala JWT, in scopul declarat de a intari departamentele de creatie si productie ale agentiei care face parte din reteaua internationala de publicitate JWT.

"Mark are o experienta impresionanta. Reclamele lui sunt captivante si interactive, te prind si te fac sa-ti petreci mai mult timp cu brandul respectiv", a declarat Mihai Cojocaru, Creative Director la Scala JWT. "Sunt convins ca experienta lui Mark ne va ajuta sa dezvoltam produsul nostru creativ si sa ne indeplinim obiectivele strategice pe care le-am stabilit. De asemenea, va creste potentialul nostru de a castiga premii la festivaluri internationale recunoscute. Vrem sa ne regasim si in topul primelor 20 agentii din reteaua internationala JWT."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related