Spoon Media a deschis BauMax Brasov si Sibiu

Spoon Media a gestionat bugetul media pentru deschiderea magazinelor BauMax din Brasov si Sibiu. Spoon Media a dezvoltat strategia media de pre-lansare, lansare si intretinere pentru primele doua magazine BauMax din Romania inaugurate pe 31 octombrie in Brasov si 7 noiembrie in Sibiu. Campania media a fost dezvoltata pe medii nationale: cotidiane nationale si pe suporturi locale: outdoor, tranzit, radio, TV si print.

BauMax Romania, subsidiara a grupului austriac de magazine de distributie de materiale de constructii si amenajari interioare are in plan deschiderea in Romania a 25 de magazine in urmatorii patru ani, potrivit presedintelui BauMax Romania, Joerg Bierlein. Cu o traditie de 15 ani in sectorul "Do-it-yourself", Baumax opereaza in prezent in 6 tari, avand 123 de magazine deschise.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related