Spoon Media isi intareste portofoliul cu Baumax Romania

Spoon Media a castigat contul de media al Baumax Romania in urma unui pitch organizat in prima parte a acestui an. Spoon Media va presta servicii complete de media pentru acest client.
Baumax Romania, subsidiara a grupului austriac de magazine de distributie de materiale de constructii si amenajari interioare, va deschide 25 de magazine in Romania in urmatorii patru ani.

Gabriel Bisti, Senior Media Coordinator la Spoon Media declara ca este o exceptie pentru Baumax sa angajeze o agentie de media care sa preia integral serviciile de planning si buying. In toate tarile in care Baumax opereaza, agentia de media presteaza doar servicii de planning, buying-ul fiind gestionat direct de client. "Suntem extrem de mandri ca am reusit sa castigam increderea reprezentantilor Baumax Viena. Acestia ne-au mandatat sa gestionam si buying-ul. Este o dovada in plus ca experienta noastra de lucru pe segmentul de retail a determinat aceasta decizie."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related