Juniorii din publicitate sunt chemați să prindă expresul creativ spre Vilnius

Juniorii din publicitate sunt chemați să prindă expresul creativ spre Vilnius

Tinerii creativi care vor să prindă bilet pentru o tabără de publicitate la Vilnius trebuie să se grăbească și să se înscrie în competiția The Creative Express până pe 5 septembrie. Juniorii din publicitate au posibilitatea de a participa la o competiție internațională, cu costuri de deplasare și ședere plătite.

The Creative Express este un program realizat de ADCE cu misiunea de a susține și promova tinerii creativi din Europa. Un spațiu de întâlnire și creație pentru cei mai buni art directori, copywriteri și designeri din noile generații, o ocazie de a se inspira și a învăța de la colegii lor din alte țări. În cadrul bootcampului creativ, ei lucrează împreună pentru a găsi soluții la provocări reale de business. 

Cea de-a 11-a ediție Creative Express va avea loc între 29 septembrie și 1 octombrie, la Vilnius, capitala Lituaniei, care va sărbători 700 de ani în 2023. În colaborare cu The Atomic Garden Vilnius - School ofAdvertising &Creativity, ADCE și Lithuanian Design Association, Consiliul municipal Vilnius invită tinerii creativi din Europa să facă parte dintr-o agenție ad-hoc, să rezolve brieful și să creeze împreună. 

Din fiecare țară invitată vor participa doi creativi tineri, cu vârstele între 21 și 28 de ani și maxim 2 ani de experiență. 

Deadline-ul e foarte strâns: data limită pentru înscrierea portofoliilor este luni, 5 septembrie, ora 11:59 PM. 

Înscrierea trebuie să conțină: numele și naționalitatea, funcția creativă, agenția, detalii de contact (email și telefon), o poză de profil și portofoliu (sau link pe Linkedin). 

Șerban Alexandrescu se ocupă de acest proiect, așa că adresa la care se pot trimite portofoliile este: [email protected]. Înscrierile vor fi jurizate în grupul Topului ADC local.

Numele celor doi finaliști care vor pleca la Vilnius vor fi anunțate pe 9 septembrie.

Vă urăm, deci, să vă grăbiți cu spor, să vă înscrieți și să prindeți trenul creativ spre Vilnius. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related