Humans.ai a adus primul NFT Bored Ape să vorbească pe o scenă Comic Con

Humans.ai a adus primul NFT Bored Ape să vorbească pe o scenă Comic Con

NFT-ul Bored Ape #223 din colecția Bored Ape Yacht Club, creat de Yuga Labs, a fost adus la viață de startup-ul românesc de tehnologie Humans.ai la East European Comic Con.

Ediția de anul acesta a evenimentului East European Comic Con de la București a găzduit un invitat special, primul NFT adus la viață de către startup-ul românesc de inteligență artificială Humans.ai. Evenimentul a reprezentat o premieră la nivel mondial pentru pasionații de criptomonede și NFT-uri, Bored Ape numărul #223 fiind primul NFT prezent pe o scenă Comic Con la nivel mondial.

Bored Ape numărul #223, numit Elon Munskey, face parte din colecția Bored Ape Yacht Club, creat de Yuga Labs, și a fost invitat să vorbească pe scena East European Comic Con de la București, primind numeroase întrebări de la publicul interesat să afle mai multe despre universul NFT-urilor.

 

Proiectul de aducere la viață a NFT-urilor lansat de echipa Humans.ai se cheamă Talkens și reprezintă o platformă în care posesorii de NFT-uri pot aduce la viata NFT-urile lor, făcându-le să vorbească.

“Faptul că am reușit să fim primii din lume care au reușit să aducă un NFT ca invitat la un eveniment Comic Con reprezintă o onoare pentru noi. Prin proiectul Talkens, ne-am propus să schimbăm lumea NFT-urilor pentru totdeauna, modificându-le din imaginile statice din prezent și creând o nouă clasă de asset-uri digitale, NFT-urile digitale și interactive,” a declarat Alex Iancu, Marketing Manager în cadrul Humans.ai.

 

 

Prezența NFT-urilor Bored Apes a făcut în ultimele luni senzație la marile evenimente de entertainment din lume după ce Snoop Dogg și Eminem au interpretat noul lor single, From The D 2 The LBC, la Video Music Awards sub masca propriilor lor avataruri NFT. Astfel, ediția de anul acesta a Video Music Awards de la MTV i-a avut pe cei doi rapperi schimbați  în versiuni animate ale propriilor lor Bored Apes: #9055 (Eminem)  și #6723 (Snoop Dogg). De asemenea, Bored Ape #9184 a încântat zecile de mii de la participanți de la festivalul de muzică Tomorrowland, din Belgia, după a apărut ca unul dintre DJ-ii surpriză ai evenimentului.

   

 

 

  

Astfel, compania Humans.ai se ridica la standardele înalte din industrie, această ediție a East European Comic Con reprezentând o premieră mondială prin participarea unui NFT ca invitat în cadrul unei convenții Comic Con. 

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA și blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării inteligenței artificiale, cu accent pe synthetic media.

Astfel, Humans.ai a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață. De asemenea, echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continuă să investească în dezvoltarea inovațiilor din spatele ecosistemului Humans.ai și să le permită inovatorilor să își publice și să monetizeze tehnologiile de inteligență artificială pentru adopție la scară largă.

East European Comic Con a devenit destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet.

La ediția din 2022, aproape 53.000 de oameni s-au bucurat de universul Comic Con la Romexpo. Aceștia s-au întâlnit cu actorii preferaţi, au făcut cosplay, au experimentat cele mai tari jocuri video şi s-au delectat cu tot ce au avut de oferit expozanţii şi artiştii anul acesta.

Cei 7 actori invitaţi, Kevin McNally (Pirates of the Caribbean, Doctor Who), Graham McTavish (The Hobbit, House of the Dragon, The Witcher, Lucifer), Lavi Inbar (Lucifer, Prison Break) Ross Marquand (Avengers, The Walking Dead, What If), Simon Merrells (Spartacus, Lord of The Rings: The Rings of Power), Lucy Martin (Vikings) şi Clive Standen (Vikings) s-au fotografiat cu fanii, au dat autografe şi au povestit din culisele filmelor şi serialelor din care au făcut parte.

Scena principală a găzduit, pe lângă panel-urile cu actorii şi concursul de cosplay, şi concursul de K-Pop în care numeroşi pasionaţi ai genului au cântat şi dansat ca favoriţii lor în aplauzele publicului.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related