Ubisoft România angajează tineri pasionați de jocurile video la East European Comic Con 2022

Ubisoft România angajează tineri pasionați de jocurile video la East European Comic Con 2022
  • Cei care își doresc o carieră în gaming pot obține în timp record un job entry-level, cu program hybrid, în cadrul evenimentului;
  • Două probe fulger pentru rolul de Video Game Tester îi așteaptă pe vizitatori la standul Ubisoft, dar și multe activități distractive și un moment special cu un streamer local;

Ubisoft România, liderul pieței locale de gaming, aduce la cea de-a noua ediție East European Comic Con o noutate pe plan local – cei care își doresc să dea startul carierei lor în industria jocurilor video își pot pune la încercare skill-urile de Video Game Tester participând la două probe fulger. Dacă le trec cu brio, aceștia primesc confirmarea că sunt angajați, chiar în cadrul evenimentului. Totul se va întâmpla la standul Ubisoft, unde vor avea loc și multe activități distractive, dar și un moment special pentru pasionații de gaming.

Cei care au obținut deja diploma de bacalaureat și au cunoștințe bune de limba engleză pot obține în timp record un job entry-level, cu program hybrid, dacă vin la standul studioului de gaming și sunt selectați. Ei vor participa pe loc la două probe rapide pentru rolul de Video Game Tester: un scurt interviu cu doi specialiști din companie urmat de testarea atenției la detalii și a vitezei de reacție prin identificarea și raportarea bug-urilor dintr-un joc. În urma probelor, participanții vor afla până la finalul evenimentului dacă sunt sau nu angajați.

Ubisoft România pregătește și multe activități distractive care vor anima atmosfera la East European Comic Con. Vizitatorii își pot face poze alături de unul din personajele iconice Assassin’s Creed la cabina foto special amenajată și se pot juca ultimul titlul al seriei, Assassin’s Creed Valhalla, la colțul de gaming, care marchează și aniversarea de 15 ani a celebrei francize. Tot la stand, cei prezenți la eveniment pot încerca și coregrafiile celor mai în vogă piese ale anului, în zona special amenajată Just Dance.

Un moment special pentru pasionații de gaming va avea loc sâmbătă, pe 27 august, începând cu ora 16:30. Cei care îl îndrăgesc pe streamer-ul local Bobo Spider îl pot cunoaște chiar la standul Ubisoft, unde acesta va organiza un Meet and Greet și va interacționa live cu membrii comunității lui.

În acest an, East European Comic Con va avea loc la Romexpo între 26 și 28 august și toți vizitatorii convenției sunt invitați la standul Ubisoft în această perioadă. 

Echipa globală Ubisoft, de 20.000 de angajați, lucrează în peste 40 studio-uri din întreaga lume, având o misiune comună – aceea de a îmbogăți viețile jucătorilor cu experiențe de gaming originale și memorabile. Aceeași ambiție se regăsește și în cadrul Ubisoft România, unde sunt create jocuri care ajung la milioane de oameni de pe tot globul. Studiourile din țară co-crează alături cu alte studio-uri Ubisoft de top la dezvoltarea de lumi iconice în industria de entertainment – de la Assassin’s Creed și Tom Clancy’s Ghost Recon, la Watch Dogs, Just Dance și multe alte proiecte care urmează să fie anunțate.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video şi nu numai. În cadrul evenimentului, vizitatorii își pot întâlni actorii preferați, vor putea participa la o competiție regională de gaming și vor putea testa cele mai noi jocuri în zona special amenajată. Pentru cei care doresc să se transforme în personajele preferate, va avea loc și nelipsitul concurs de cosplay, plus multe alte surprize.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related