Era video content în marketing-ul online. O perspectivă de la Craft Interactive

Era video content în marketing-ul online. O perspectivă de la Craft Interactive

Prima revoluție industrială a introdus motoarele cu abur în viețile noastre și a modificat irevocabil economia. Acum ne aflăm în timpul celei de-a patra revoluții industriale, digitalizarea societății, care a dus la o rată de dezvoltare fără precedent. Într-o lume în care digitalizarea și tehnologia au devenit omniprezente, comunicarea a evoluat de la un simplu schimb de informații la un integrator economic și social care transcende comunitățile și culturile globale.

Transformarea digitală

Digitalizarea joacă un rol cheie în automatizarea producției și în modificarea modului în care oamenii trăiesc și comunică între ei.

Rețelele sociale, precum Facebook, Instagram, TikTok, s.a.m.d., continuă să fie în centrul atenției, oferind o modalitate de conversie și schimb de informații în cele mai creative și mai strategice moduri imaginate.

Plină ascensiune

Rețelele de socializare au devenit o parte integrantă a multor vieți. Unele dintre motivele principale din spatele utilizării rețelelor sociale includ menținerea contactului cu cei dragi, ținerea pasului cu tendințele actuale și găsirea de inspirație, comunități, produse sau servicii.

Cu toate acestea, utilizarea rețelelor sociale depășește simplul consum: utilizatorii sunt și creatori de conținut. Mai mult decât un simplu canal sau platformă, rețelele sociale au dominat viața modernă și au devenit un mod de viață pentru mulți.

Era video content

Un numitor comun pentru livrarea de conținut a canalelor de socializare este marketingul video. Specialiștii în marketing caută constant să maximizeze potențialul muncii prin conținut video unic, cum ar fi videoclipuri scurte pe TikTok și Instagram Reels, Shorts pe YouTube sau chiar videoclipuri de peste 3 minute.

Tendințele de marketing video permit utilizatorilor rețelelor sociale să digere cu ușurință informații despre produsele sau serviciile unui brand într-un mod plăcut și captivant. Acest lucru poate duce în cele din urmă la conversie. La rândul lor, companiile au o mai bună vizibilitate și date despre publicul țintă, ceea ce ajută la strategia de conținut pe termen lung.

Datele sunt motorul strategiei de conținut

Datele sunt cruciale în monitorizarea performanței oricărui conținut față de obiectivele strategice ale unei companii stabilite în etapele inițiale de marketing. Caracteristicile de bază sunt adesea furnizate de platformele de socializare pentru a ajuta companiile să determine publicul și conținutul potrivit.

Rata de interacțiune, numărul de urmăritori, afișări și aprecieri, pot indica performanța și pot ajuta la conturarea strategiei.

Conținutul video bazat pe date este, prin urmare, un instrument esențial pentru companii, ajungând la un publicul țintă într-un mod eficient și creativ.

La CRAFT Interactive ducem creativitatea la alt nivel. De la animații video motion cu impact major în mediul digital, până la campanii video cu vizibilitate mare și costuri reduse, mesaje vizuale răspândite în tot meniul digital și analize bazate pe cifre.

Te putem ajuta să spui povestea brandului tău cu impact și awareness impresionant.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related