Marketing de Performanță de la Craft Interactive

Marketing de Performanță de la Craft Interactive

Anul 2016 a fost decizional pentru agenția Craft Interactive, împingând viziunea spre dorința de a deveni cea mai performantă agenție digitală din oraș. Au investit în instrumente digitale, infrastructură, training-uri și parteneriate strategice globale.

 

Agenția are acum

Un mix ideal între marketing și digital cu care adaugă performanță în business-uri, crescând rezultatele de marketing.

 

În 2016

Au monitorizat 700.000 de vizite pe lună implicate în proiectele sau campaniile gestionate, mai mult de jumătate din vizitatori folosesc telefoanele mobile, 40% din trafic e obținut organic și obțin lunar sute de mii de conversii.

 

Odată intrați în portofoliul Craft

Clienții primesc instrumente de raportare care simplifică complexitatea digitalului în cifre ușor de interpretat, împreună cu expertiza digitală a agenției, având acces în timp real la rezultatele obținute din investiția lor în digital. Craft Interactive o extensie eficientă a marketingului clienților, având grijă de bugetul lor și rafinând constant procesul de digital de care se ocupă.

 

Parteneriat cu Google pentru performanță

Cu un ‚spent’ Euro de 5 zero-uri în Google Adwords pe Search, Mobile, Display și Video Advertising, sunt o agenție Google Partner certificată Adwords pentru gestionarea calitativă a campaniilor online, primind coaching de business și suport de la Google pentru creșterea talentelor, infuzate în relațiile cu clienții.

 

Parteneriat strategic pentru Email Marketing

Craft promite una din cele mai eficiente soluții de email marketing existente, cu module de inteligență artificială și automatizare prin newslettere responsive, trimise în funcție de acțiunile abonaților sau de nevoile branding-ului.

 

Creșterea Social Media

Facebook are o creștere inedită în România, penetrând aproape 90% din internauți, tendință de care se bucură și Craft împreună cu clienții pentru care fac social media. Gestionează pagini cu sute de mii de fani, rulând bugetele în Facebook & Instagram Ads tot în regim de performanță, alături de un mix de comunicare inteligent pentru branding-ul în rețele sociale, azi, cu cele mai puternice instrumente de targetare.

 

Verticale de piață

Dezvoltă expertiză în diferite verticale de piață unde a activat în ultimii ani, în unele din ele au ajuns în vârf și cresc împreună cu partenerii de acolo. Au testat soluțiile de performance în: FMCG, Banking, Farma, Medical, Tehnologie, Dezvoltare personală & Organizațională, Artă și Cultură, Turism, Going-out, Marketing, Logistică și Auto, unde au generat lead-uri sau creșteri de vânzări în regim B2B și B2C.

 

Abordarea agenției

Craft Interactive analizează în amănunt nevoile de business ale partenerilor, gândesc strategia digitală mulată pe nevoile fiecăruia, gestionează activitățile interne în sistem de project management (indiferent unde sunt fizic oamenii care lucrează la proiecte), având mereu în vedere rezultatele estimate.

Însă avantajul soluției de performance Craft Interactive e că funcționează pe orice fel de business, aproape oriunde in lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Craft Interactive

Suntem agenție de performance marketing. Construim mixul ideal de soluții digitale integrate, cu care creștem performanța și notorietatea business-urilor. Suntem specializați în Strategie digitală, Branding,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related