1 an de TUYA, restaurantul internaţional de pe malul lacului Herăstrău

1 an de TUYA, restaurantul internaţional de pe malul lacului Herăstrău

TUYA aniversează 1 an de la deschidere pe 15 septembrie, fiind unul dintre cele mai elegante localuri din Bucureşti, parte dintr-un lanţ internaţional de restaurante de lux cu prezență în Mykonos, Viena și în curând Milano.

TUYA s-a poziţionat încă de la început pe un segment de restaurante premium, având în spate o echipă cu expertiză internaţională si o investiţie care se ridică la patru milioane de euro, care mizează pe o serie de elemente ce oferă o experienţă culinară şi ambientală unică pentru clienţi. În plus, atuurile brandului se reflectă şi în selecţia de vinuri, dar şi în cocktailurile signature cu prezentări creative spectaculoase, regăsite exclusiv în meniul restaurantului, completate de cocktailuri celebre, reinterpretate în stil Tuya. 

Profilul culinar cu specific din Coasta de Azur este un diferenţiator major şi în acelaşi timp un punct forte: preparate precum Tartar de ton sau Escargots a la bourguignonne sunt printre cele mai comandate. Noile apariţii din meniu au vizat atât ingredientele de sezon care provin de la furnizori din sfera fair-trade şi care trec printr-un sistem de verificare riguros (nu mai puţin de zece criterii), cât şi trendurile culinare, păstrând întotdeauna un gust fin, o aromă distinctă şi tehnici de gătit ce garantează calitatea preparatelor. Meniul de bar păstrează standardul ridicat: vinurile rare, de calitate premium, cu etichete din cele mai apreciate crame ale lumii, acompaniază perfect meniul de mâncare, chiar şi pe cel de deserturi.

După un an în care restaurantul şi-a fixat poziţia şi pe piaţa din România, a venit momentul aniversării.
Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie, iar invitatul special al serii va fi Antonia, o prezenţă apreciată în spaţiul muzical românesc, ce va delecta invitaţii cu un live performance.

Restaurantul poate pune la dispoziţie şi spaţii pentru evenimente private, ce pot fi adaptate unor cerinţe personalizate: private dining room, ce poate găzdui până la 40 de invitaţi în scopuri de business sau personale, precum şi o sală de mari dimensiuni la etajul 1, cu WiFi, TV cu ecran wide, videoproiector sau alte accesorii disponibile la cerere.

Pentru prezența la eveniment este nevoie de o rezervare în prealabil la datele de contact de mai jos. 
TUYA Bucharest // Nordului 1, Bucuresti // +40317199199 // [email protected] // tuya.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related