Teatrul Improbabil lansează „Dialog incomplet despre limite”, al cincilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Teatrul Improbabil lansează „Dialog incomplet despre limite”, al cincilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși”

Ți-era dor de teatrul radiofonic? Noua da. Sentimentul special pe care ți-l dădeau poveștile ascultate înainte de culcare. Modul în care imaginația ta era cuprinsă de povești. De tot felul de imagini, fețe și peisaje. Teatrul Improbabil te invită la teatru radiofonic reinventat în teatru sonor.  Să-ți iei căștile, să-ți găsești cel mai confortabil loc din cameră și să asculți spectacole create special pentru a fi ascultate, de către noua generație de regizori, sound designeri și muzicieni români.

Pe data de 26 septembrie 2022, la ora 20.00Teatrul Improbabil te invită, în premieră, la „Dialog incomplet despre limite” de Mădălina Stoica, exclusiv pe platforma Streamerse! Este al cincilea spectacol din stagiunea „Ceilalți viruși” și este gratuit timp de 24h de la lansare, apoi disponibil la prețul de 19 lei. 

Spectacolul vorbește despre limite într-o lume în continuă schimbare: un el și o ea poartă o conversație pentru o lucrare de disertație despre tema limitelor în relațiile de prietenie. Pe parcursul discuției, relația dintre cei doi se schimbă, testându-și propriile limite.

„Dialog incomplet despre limite” este produs de Teatrul Improbabil în parteneriat cu In a Relationship, un proiect de prevenție a violenței de cuplu între adolescenți, creat de Fundația Friends For Friends.

„Dialog incomplet despre limite” de Mădălina Stoica

Asistent Regie: Alexandru Mircioi

Sound Design: Tijana Marjanovic și Robert Găgeată

Distribuție: Carol Ionescu, Ștefana Micu

alături de Ștefania Cîrcu, Vlad Ionuț Popescu, Ramona Niculae, Teo Dincă 

Ulterior lansării spectacolului, pe pagina de YouTube a Teatrului Improbabil, vei putea asculta și un podcast gratuit pe tema limitelor în cadrul relațiilor de prietenie și nu numai.

Realizată în parteneriat cu ONG-uri de profil, stagiunea „Ceilalți viruși” își propune să demaște teme sociale ascunse în timpul pandemiei, precum: mastectomia, relațiile toxice, relațiile de co-dependență, limite în cadrul relației de prietenie, depresie și alte situații dificil de abordat.

Teatrul Improbabil. Ascultă, acum ești la teatru.

"Teatrul Improbabil - Ceilalți Viruși"

Proiect co-finanțat de AFCN. Acesta nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectulu sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Streamerse, UNATC, Asociația IMUNIS, ISTT, FFFF - In a Relationship, Reactor de creație și experiment, despreHUB, ALIAT
Parteneri media: LiterNet, Zile și Nopți, Scena 9, IQads, Noi3.life, Reflektor

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related