O fundatie-triada muta muntii creativitatii practice. Despre Fundatia Friends For Friends cu Beatrice, Karin si Zen

O fundatie-triada muta muntii creativitatii practice. Despre Fundatia Friends For Friends cu Beatrice, Karin si Zen
De la dreapta spre stanga: Beatrice, Karin, Zen

Exista oameni cu superputeri pe care ii cunosc doar cei care isi incruciseaza caile cu ei. Pentru ca n-au timp sa se faca auziti, cum ar merita; nici nu le pasa de asta. Ei sunt ocupati sa-si puna la munca grea superputerile. De unde se alimenteaza? Din crezuri personale, din actiuni in care se implica trup si suflet, din faptul ca vad sansa de a schimba un mic fragment de realitate. O sa cunoastem trei oameni de tipul asta in continuare. Iar ele, caci e vorba de trei fete, o sa ne povesteasca de inca niste altii.

Beatrice Weber, Zenaida Tataru (aka Zen) si Karin Budrugeac (aka Karin de la SUB25) sunt triada actuala a Fundatiei Friends For Friends, care exista de prin 2008, fondata fiind de catre Sorin Tranca (CD la FRIENDS\TBWA). Scopul fundatiei, antrenarea creativitatii practice, a ramas acelasi. Amploarea, in schimb, a tot crescut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Robert Gologan
acum 8 ani
Lol


Branded


Related