Prima asociație a studenților pasionați de domeniul Comunicării a început recrutările

Prima asociație a studenților pasionați de domeniul Comunicării a început recrutările

Prima asociație studențească de Relații Publice și Comunicare din România este în căutarea noilor membri din acest an universitar. Înscrierile au început miercuri, 20 septembrie și se vor închide joi, 13 octombrie, oferindu-le studenților înscriși la universitățile din București aproape o lună la dispoziție pentru a completa formularul de înscriere de pe site-ul asociației. Atât departamentele (PR, HR, Marketing și Art Design), cât și evenimentele (PR & Ad Fair și Visually Speaking) își așteaptă noii voluntari dornici de experiențe autentice și noi provocări. 

Campania de recrutare din acest an pune față în față tinerii studenți cu o nouă lume a Comunicării. PRIME România ia forma PRIME TV – cel mai nou canal de televiziune dedicat pasionaților din domeniul Comunicării, iar departamentele și cele două evenimente marca PRIME sunt portretizate ca fiind emisiuni de entertainment din care studenții pot dobândi noi skill-uri utile. Astfel, PRIME România invită studenții să facă parte din una dintre cele 6 emisiuni – It’s PR Time, HR Hour, Marketing On Air, Art Attack, PR & Ad Fair Show și Visually Speaking @Night, și să trăiască viața de student așa cum se cuvine.

„Suntem încântate să anunțăm faptul că PRIME România a început înscrierile pentru noua campanie de recrutare. Comparativ cu anul precedent ne așteptăm ca formularul nostru să fie completat de un număr mult mai mare de studenți. Dacă în octombrie 2021 am avut un număr impresionant de 300 de persoane trecute pe listele de interviuri, acum ne așteptăm la un număr mult mai ridicat luând în considerare eliminarea totală a restricțiilor impuse de pandemie și reluarea activităților didactice în facultăți. Studenții sunt dornici de noi experiențe, iar noi, la PRIME, asigurăm distracția tipic studențească care se împletește cu pasiunea pentru PR, Art, Marketing și Advertising. Suntem nerăbdătoare să cunoaștem noii voluntari care vor să lucreze alături de noi pentru a organiza cele mai reușite evenimente”, a declarat echipa de conducere PRIME România.

De mai bine de 20 de ani, PRIME România contribuie la dezvoltarea profesională a tinerilor, ajutându-i să capete experiență pentru viitoarea lor carieră în domeniul Comunicării. Evenimentele anuale ale ONG-ului, destinate tuturor studenților, cum ar fi lansarea revistei PR FWD, PR & Ad Fair sau Visually Speaking, reunesc constant speakeri și profesioniști din acest domeniu care să ducă mai departe povestea lor către noile generații. Mai mult decât atât, prin intermediul evenimentului PR & Ad Fair, cel mai mare târg de job-uri entry-level, PRIME ajută tinerii să ia contact cu cele mai mari agenții din domeniul Comunicării, pentru a fi cu un pas mai aproape de o carieră de succes.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related