Autoritatea Nationala pentru Turism participa la promovarea programului "Sibiu CCE 2007"

"Sibiu - Capitala Culturala Europeana 2007" beneficiaza de sprijinul si implicarea Autoritatii Nationale de Turism (ANT) pentru promovare turistica interna si externa. Capitala culturala va fi comunicata de catre ANT prin infrastructura sa operationala din Romania si din Europa, prin componente de media si advertising, evenimente si instrumente specifice. Activitatile si campaniile de comunicare turistica ale ANT pentru Sibiu - CCE 2007 se deruleaza in baza unui protocol de colaborare semnat recent intre autoritatea guvernamentala, Ministerul Culturii si Cultelor si Asociatia Sibiu CCE 2007.

ANT va include programul Sibiu - CCE 2007 in campaniile sale, in perioada noiembrie 2006 - noiembrie 2007. Este vorba despre targuri si expozitii de profil, canale media outdoor si indoor, presa scrisa, radio si tv. Autoritatea are deja planificate campanii media outdoor in regiunea Bavaria din Germania, sub coordonarea biroului ANT din Munchen (spatii pe autobuze ale transportului public local timp de 6 luni, cu incepere din 4 decembrie, city lights si city boards timp de 3 luni), in aeroportul international Henri Coanda (in perioada decembrie 2006 - noiembrie 2007) si pe cozile a trei aeronave Tarom (pentru decembrie 2006 - noiembrie 2007).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related