Marroquin pleaca de la McDonald's la Batanga

Rick Marroquin a demisionat din functia de head of Hispanic marketing al McDonald's si va ocupa incepand cu 2007 postul de chief marketing officer la Batanga, anunta Marketing y Medios.

La scurt timp dupa ce Marketing y Medios a postat stirea, Batanga a emis un comunicat de presa in care se preciza : ˝Batanga continua sa creasca si sa-si extinda influenta pe piata latina si acum avem o pozitionare mai strategica a brandului Batanga si al portofoliului de produs. Am avut in vedere mai multi candidati pentru postul de chief marketing officer; Dl Rick Marroquin este unul dintre acesti talentati candidati. Nu s-a facut niciun anunt oficial cu privire la aceasta pozitie. Preconizam sa facem o astfel de declaratie intr-o intalnire in luna ianuarie˝.
Marroquin nu a fost disponibil pentru a face declaratii, dar surse din McDonald's au confirmat faptul ca acesta va pleca din companie. El a fost director al Hispanic marketing la McDonald's timp de 3 ani, iar luna trecuta a fost numit de catre Marketing Y Medios unul dintre Marketerii Anului 2006.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related