O luptă epică între oameni și curcani

O luptă epică între oameni și curcani

Istoricii se încruntară, fanii Lord of the Rings își pregătiră degetele pentru comentarii acide, activiștii pentru drepturile curcanilor și-au pus mâinile la ochi. Noul spot Mesopotamia, realizat de Papaya, are de toate, ca o șaorma care se respectă: cronici alternative ale Pământului plat, luptă epică, tărâmuri fantasy, cadre monumentale, acțiune, curcani și ospăț. Îl privești și nici nu știi ce să crezi. Sau să zici.

Așa că le dăm cuvântul chiar celor de la Papaya, care notează pe Facebook cronica întâmplării:

Mult înainte de Troia, Termopile sau Gaugamela, a fost bătălia pentru Mesopotamia. Acest eveniment crucial în istoria omenirii a fost reconstituit respectând fidel cronicile vremii. Le mulțumim tuturor celor care au lucrat, încă de la început, cu o poftă aproape supraomenească pentru ca acest proiect să vă deschidă apetitul pentru istorie.

Oricare ar fi procesul emoțional prin care te duce spotul, în urma vizionării, rămâi, totuși, cu o altă perspectivă istorică asupra curcanilor. Și cu un motiv de zâmbit, că prea stăm încruntați cu toții în fața ecranelor. În vremurile acestea aride, aveam nevoie de o bătălie pe cinste dintre oameni și înaripate ca să ne mai scoată din bătăliile inutile de pe Facebook. Care, apropo, la nivel metaforic, seamănă destul de mult cu ce se întâmplă mai jos.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related