[Smart Travel] Beatrice Weber: Viata aici este ca de ‘post card’, asa imi zic deseori. Iti vine sa faci poze intruna

[Smart Travel] Beatrice Weber: Viata aici este ca de ‘post card’, asa imi zic deseori. Iti vine sa faci poze intruna
Foto credit: Sorin Tranca

Apa buna de la izvor, mancare gatita din roadele pamantului direct pe masa ta, energie solara cat sa iti poti incarca telefonul doar pentru poze. Caci locul este instagramabil. Fara curent electric, fara trafic, fara zgomot, fara telefon, fara confortul vietii de la oras. Dar si fara stresul de acolo. Cand ajungi la Baza Cerna 13, ajungi in satul bunicilor de la munte, ajungi in natura nestricata de dezvoltare, ajungi intr-o baza unde ai toaleta, apa de la butoi, dar si un aragaz unde iti poti face o cafea dimineata. De acolo, poti trai ce doresti din frumosul zonei.

Pentru unii pare un vis, pentru altii imposibil de imaginat asa o viata, sau chiar o vacanta de cateva zile. Conceptul micro camp-ului gandit si creat de Beatrice Weber si Norica Pervulescu in Parcul National Domogled Valea Cernei nu este pentru oricine. Doar pentru cei care vor sa se deconecteze complet de tumultul vietii de zi cu zi si sa doarma intr-un cort.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Gelu
acum 1 an
Nu va suparati, in ce limba e scris articolu'?


Branded


Related