[Podcast Brain it Forward] Comunicarea de criză în era social media

[Podcast Brain it Forward] Comunicarea de criză în era social media

Welcome back to Brain it Forward.

A fi sau a nu fi pregătit de o criză? Teoria stufoasă ne demonstrează asta ca fiind un "must" , însă practica ne ia prin surprindere. Ana-Maria Diceanu stă de vorbă azi cu Nicoleta Deliu, Head of Communication BCR despre crisis management. Trăim într-o societate care mai intâi condamnă, mai apoi pune întrebări. De ceva timp nu mai avem conceptul de execuție în piața publică, dar dispunem de o alternativă: social media. Ipostaza nefericită a Simonei Halep sau declarația antisemită a lui Kanye West care a dus la încheierea contractului cu Adidas sunt doar câteva situații recente care au determinat explozia în social media a unor valuri mult prea diverse de reacții.

Nicoleta Deliu: Crizele devin din ce in ce mai diferite și e foarte greu să fii pregatit pentru specificul fiecărei situații în parte. Dar important este să fii pregătit. În era social media, provocarea oamenilor de comunicare este să se lupte cu o criză provocată de algoritmi. Microdoza de PR: când vine vorbe despre a preveni crizele din social media - stay tuned și ascultă cu atenție, constant.

Brain it Forward este un podcast pentru manageri, lideri și antreprenori.

Ana Maria Diceanu, Managing Director Brain 4 Strategy, alături de un co-host și un invitat dezbat probleme actuale și vin cu soluții practice pentru ele.

Host: Ana Maria Diceanu
Invitat: Nicoleta Deliu, Head of Communication BCR

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related