Burse în valoare totală de 200,000 de lei au fost oferite celor peste 20 de tineri înscriși în campania Kiss FM -  Bursa de Merit Mai Mult

Burse în valoare totală de 200,000 de lei au fost oferite celor peste 20 de tineri înscriși în campania Kiss FM -  Bursa de Merit Mai Mult

Peste 20 de tineri au primit burse în valoare totală de 200.000 lei pentru ca aceștia să-și acopere nevoile educaționale și de studii, în cadrul campaniei Bursa de Merit Mai Mult, inițiată de Kiss FM în parteneriat cu organizația World Vision Romania. Campania de anul acesta a ajuns la final, însă proiectul va fi reluat anul viitor, efortul făcând parte dintr-un angajament pe termen lung al radioului.

Printre câștigătorii burselor Kiss FM se numără Ștefan din Argeș care dorește să fie sportiv de performanță. El este singurul jucător profesionist de para teqball din România. Catinca din Ilfov care practică scrima de performanță la sabie. Georgiana din Dolj, pasionată de chimie, își dorește să devină medic. Darius din Cluj pasionat de teatru, studiază la Liceul de Arte și Coregrafie din Cluj-Napoca, la secția teatru, dar și Mihai din Ialomița care este coordonatorul clubului de robotică din școala lui, cu participări multiple la concursuri.

În timpul campaniei mai multe personalități publice din România printre care Oana Pellea, Feli, Ana Maria Popescu (Brânză), Călin Goia, Chef Florin Dumitrescu și Andi Vasluianu s-au alăturat inițiativei Kiss FM sprijinind astfel tinerii din România care vor să-și urmeze visurile. Astfel, pentru a încuraja acești tineri, vedetele din România au dat publicității fotografii în exclusivitate, nepublicate până acum, din copilăria lor, pe acordurile melodiei Copile ale formației Voltaj, toate într-un videoclip în premieră, pentru a ne aduce aminte tuturor că toți oamenii mari au fost prima data mici.

 

Bursa de Merit Mai Mult, parte dintr-un angajament pe termen lung al Kiss FM cu privire la tineri și educație

Prin campania Bursa de Merit Mai Mult, Kiss FM vine în sprijinul acelor tineri care au înțeles cât de important este să aibă un vis în viață pe care să-l urmeze și pentru care să lupte. Astfel, pentru a încuraja acești tineri, vedete din România, precum Oana Pellea, Feli, Ana Maria Popescu (Brânză), Călin Goia, Chef Florin Dumitrescu și Andi Vasluianu s-au alăturat campaniei, dând publicității fotografii de când erau tineri atunci când și ei visau să facă ceva în viață.

Campania Bursa de Merit Mai Mult reflectă preocuparea Kiss FM față de tinerii din România și educația noilor generații, prin recunoașterea meritelor celor care și-au descoperit un talent, o vocație și luptă pentru realizarea unui vis. Kiss FM înțelege cât de important este ca tinerii să-și găsească cât mai devreme drumul în viață și consideră crucial orice sprijin oferit în acest sens.

Tinerii talentați sau cu performanțe deosebite care provin din medii defavorizate, Bursa oferită în cadrul campaniei esta una financiară, prin care tinerii își pot asigura nevoile care țin de visurile lor, precum cursuri, materiale, instrumente etc.

 

Un sfert dintre adolescenţii din mediul rural nu și-au descoperit încă nicio pasiune

Conform datelor World Vision România, un sfert dintre adolescenţii din mediul rural nu și-au descoperit încă nicio pasiune, 4 din 10 copii nu participă la nicio activitate extrașcolară şi 73% dintre copiii de gimnaziu nu au mers niciodată în tabără. 

În România trăiesc aproximativ 2 milioane de tineri cu vârsta cuprinsă între 11 și 18 ani, iar 24% dintre aceștia, adică aproape jumătate de milion, trăiesc în sărăcie, conform Eurostat. Tinerii români sunt cei mai săraci din Uniunea Europeană, țara noastră fiind pe ultimul loc în acest top, întrecută chiar și de Bulgaria.

Cine dorește să sprijine pasiunea acestor tineri o poate face donând pe worldvision.ro sau trimițând un SMS cu textul LICEU la 8845 pentru 2 euro / lună.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related