Httpool, parte a grupului Aleph, a fost ales ca partener preferat al Criteo, în România

Httpool, parte a grupului Aleph, a fost ales ca partener preferat al Criteo, în România

Httpool, parte a grupului Aleph, și Criteo (NASDAQ: CRTO), o companie globală de tehnologie, care oferă una dintre cele mai importante platforme de Media Commerce din lume, își unesc forțele pentru a accelera creșterea în România.

Httpool, parte a grupului Aleph, are un palmares de excelență în marketing digital și este activ cu echipe locale dedicate în numeroase regiuni din întreaga lume, inclusiv Europa Centrală și de Est și regiunea Asia-Pacific.

Platforma Criteo Commerce Media este concepută pentru a oferi marketerilor și proprietarilor de media acces direct la publicul comercial pe internetul deschis. Prin conectarea datelor first-party ale agențiilor media sau ale clienților cu rețeaua sa vastă de publisheri, Criteo oferă soluții de publicitate care permit urmărirea fără întreruperi a rezultatelor campanie de-a lungul întregului lanț de conversie.

Din poziția sa de partener preferat în România, Httpool, parte a grupului Aleph, va oferi atât acces la soluțiile Criteo, cât și un nivel ridicat de suport către întreaga piață locală.

Julian Timmerman, Director Global Sales Channel Partnerships la Criteo, a declarat: „Suntem încântați să colaborăm cu Httpool, parte a grupului Aleph, în România. Mulțumită înțelegerii profunde de către Httpool a Criteo, precum și a amprentei lor puternice în piață, acest parteneriat va ajuta la accelerarea adoptării soluțiilor noastre în regiune, soluții ce sunt concepute pentru a genera rezultate de afaceri relevante, atât pentru advertiseri, cât și pentru proprietarii de media.”

„Suntem onorați să fim numiți partener al Criteo în România. Acest nou parteneriat reprezintă o  dovadă în plus a expertizei Httpool, parte a grupului Aleph, în execuția cu succes a campaniilor de marketing și a calității serviciilor companiei noastre.

Suntem nerăbdători să începem colaborarea prin acest parteneriat și să fim consilieri de încredere pentru advertiserii care doresc să-și deblocheze potențialul de creștere pe Criteo.” a declarat Cătălina Bălășoiu, Country Manager Httpool - parte a grupului Aleph - România.

Platforma Criteo creează un avantaj pentru campaniile de publicitate ale clienților, având în vedere puterea tehnologică a acesteia, care se bazează pe cel mai mare set de date comerciale din lume. Httpool, parte a grupului Aleph, este pe deplin dedicat acestui nou parteneriat interesant și oferă servicii de consultanță și suport variate, de la planificare strategică la asistență tehnică, de la strategie de implementare a campaniilor la optimizarea lor, precum și facturarea în moneda națională a țării, leul românesc, și alte servicii operaționale.

Criteo (NASDAQ: CRTO) este compania media comercială globală care le permite marketerilor și proprietarilor de media să obțină rezultate mai bune în comerț. Platforma de Media Commerce, lider în industrie, conectează 22.000 de agenți de marketing și mii de proprietari de media pentru a oferi consumatorilor experiențe mai bogate, de la descoperirea produsului până la cumpărare. Prin promovarea publicității de încredere și de impact, Criteo susține un internet deschis care încurajează descoperirea, inovația și alegerea. 

Httpool este o companie a grupului Aleph, care reprezintă platforme media digitale de top din Balcani și alte peste 30 de piețe din Europa și Asia.

O combinație unică de acces la cei mai mari jucători digitali, tehnologie proprie și expertiză permite Httpool, parte a grupului Aleph, să sprijine companiile și brandurile în maximizarea eforturilor lor de publicitate și pentru a conduce afaceri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related