2062 - Lumea creată de inteligența artificială - Toby Walsh | Editura RAO, 2022

2062 - Lumea creată de inteligența artificială - Toby Walsh | Editura RAO, 2022

2062 este anul în care vom avea roboți la fel de inteligenți ca noi. Acest lucru este susținut de majoritatea experților în domeniile inteligenței artificiale și roboticii. Dar cum va arăta acest viitor? Cum se va desfășura viața pe această planetă? 

Profesorul Toby Walsh analizează impactul pe care inteligența artificială îl va avea asupra muncii, războiului, politicii, economiei, vieții cotidiene și morții.

Pe baza unei înțelegeri profunde a tehnologiei și a implicațiilor acesteia, 2062 descrie alegerile pe care trebuie să le facem astăzi, pentru a ne asigura că viitorul va rămâne luminos.

 

Toby Walsh este unul dintre cei mai importanti experti din lume in domeniul inteligentei artificiale si profesor de IA la Universitatea din New South Wales, Australia. In 2015, a fost unul dintre oamenii din spatele unei scrisori deschise, care solicita interzicerea armelor autonome, asa-zisii "roboti ucigasi", semnata de peste 3000 de cercetatori si oameni de stiinta, antreprenori si intelectuali de prim rang. Prima lui carte s-a numit in Australia It's Alive! Artificial Intelligence from the Logic Piano to Killer Robots.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura RAO.

 

Info:

Titlul original: 2062: The World that AI Made
Ediția 2022, broșată
Traducător: Roxana-Cristina Gheorghe
Dimensiuni: 15 × 23 cm
277 pagini
ISBN: 978-606-00-6452-7

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related